Saturday, 14 August 2021

Koleksi Testimoni Beaukids aafiyah Nutri Jelly Drink

 Koleksi Testimoni Beaukids aafiyah Nutri Jelly Drink 

Beaukids aafiyah Nutri Jelly Drink sekarang dah semakin viral di pasaran. para-para ibu mencari yang terbaik untuk si anak. Bagi yang tercari info berkenaan beaukids boleh baca disini. Untuk makluman, difahamkan Dato Sri Siti Nurhaliza sangat menjaga pemakanan anak anaknya terutamanya dalam pemberian gula gula atay junk. Sebab itu dikeluarkan minuman Beaukids aafiyah yang berbentuk jeli dari puree strawberry boleh diconsume oleh anak anak tanpa tanpa ibu perlu risau kesan sampingan kerana dalam minuman ini kandungan gula pada tahap yang sesuai untuk kesihatan anak anak, ada multivitamin dan juga folic asid.



Ada yang tanya eh rasa dia macam mana?

Rasa strawberry dengan tekstur lembut jeli just nice tidak terlalu manis bila minum sejuk memang rasa best sangat. ada yang kreatif dia bekukan jadi ice cream, ada yang buat agar beaukids + buah naga fuhh sedap sangat rasa fresh.

Jom tengok apa kata mereka.

Haa tengok anak Dr Sheikh Muszaphar pun dah try beaukids tau. Ramai sanak anak elebriti yang dah cuba minuman jeli aafiyah beaukids dan kebanyakannya memberikan feedback yang positif.

Anak anak sangat sukakan beaukids. Termasuk lah anak akak sendiri hari hari minta minum beaukids sampai beaukids mak punya pun diorang nak. hahaha mak nk minum beaukids kena sorok tepi tangga hahaha.














Bulan sekotak rm59 tambah RM 10 untuk pos semenanjung. Dalam sekotak ada 10 pack. 


Satu pack dalam Rm6 je lebih kurang ada banyak manfaat dan paling penting sedap.

Boleh cuba pelbagaikan resepi menggunakan beaukids ni, buat jeli, minuman cocktail dan ada yang buat topping strawberrry cheesecake guna beaukids ni. wah kreatifnya ibu ibu ni.

Bulan merdeka ni ada promosi best untuk beaukids mulai 11 Ogos sehingga 20 Ogos 2021. So ibu ibu wajib grab untuk anak anak korang. Nak grab boleh roger akak segera di talian whataps 0133507996. Terima kasih.



0 comments:

Post a Comment