Sunday, 1 August 2021

Koleksi Testimoni Pengguna Beautessence Beausiti Minuman Botani

 Testimoni Pengguna Beautessence Beausiti Minuman Botani

Bagi yang baru kali pertama nak cuba Beautessence nak tau pengenalan produk ini boleh baca disini.  Beautessence ni merupakan minuman botani yang dirumuskan dengan 7 bahan aktif yang memberikan manfaat pelbagai pada penggunanya. Haa disini akak share testimoni pengguna mengikut kategori yer.

Testimoni Beautessence Untuk Masalah Kulit

Antara masalah yang ramai hadapi muka break out atau purging disebabkan oleh hormon yang tak stabil atau stress. Dengan konsisten menggunakan beautessence 4 hingga ke 8 minggu nampak perubahan haid semakin teratur dan masalah jerawat makin berkurang. Nak detail macam mana bahan-bahan Beautessence membantu untuk masalah kulit boleh baca di entry ini. Antara bahan utama yang membantu mencerahkan parut jerawat jeragat dan dark sport di bahagian badan tertentu.








Testimoni ni akak dapat daripada carian di google. Memudahkan korang tengok satu tempat kan senang.

Testimoni Beautessence Untuk Rambut Gugur




Untuk tahu macam mana ramuan beautessence berfungsi dalam memberikan manfaat kepada folikel rambut boleh baca di entry ini ya.


Testimoni Masalah Haid/Period 





Testimoni Ketiak Gelap Makin Cerah 


Manfaat daripada cerefon F bukan setakat cerahkan wajah satu badan tau. Yang mana gelap sebab hormon atau sunburn boleh try iktiar dengan beautessence. Untuk wanita lepas bersalin kan sangat mengalami kulit gelap kat bahagian leher pelipat atau kt celah bedah boleh try ni.




Testimoni Tumit Kaki Pecah


Haa yang ni akak sendiri pun rasa kesannya. Sebelum ni memang masalah tapak kaki kering dan kadang merekah sebab tu akak digelar gantu losyen sehari berapa kali sapu losyen kat tapak kaki haha. Bila tengok orang share testimoni akak pun belek la tapak kaki eh ye la elok je tak pecah pecah jimat la duit takkyah nak mandi losyen 24 jam kat tapak kaki hihi. alhamdulillah.


Testimoni Masalah PCOS.


Rasanya PCOS ni macam ada kaitan dengan haid juga kan. Bahan dalam beautessence ada yang membantu untuk menstabilkan semula hormon bagi yang lepas bersalin yang stress sebab PKP dan WFH + PDPR boleh cuba ni mana tau boleh membantu.

Testimoni TTC dengan Beautessence

Rezeki hamil rezeki daripada Allah. Alhamdulillah rezeki adik ni hamil kebetulan selepas 3 minggu amalkan beautessence, Tapi bila dah hamil kena stop ye consume beautessence ni sebab dalam nya aa kacip fatimah yang mungkin tak disyorkan untuk wanita hamil.  Kalau dah hamil boleh try amek beaunest sebab dia bagus untuk tingkatkan imuniti dan juga untuk tenaga.

Testimoni Turun Berat Badan 

Haa yang akak sendiri rasa manfaatnya. Aloe vera dalam beautessence sangat membantu dalam melancarkan penghadaman dan enzim lipase dari aloe vera membantu mencernakan lemak nak tau detail boleh baca disini.




Testimoni Badan Bertenaga


Testimoni  Lutut Meniscus Tear (Koyak)




Nampak tak dalam satu produk pelbagai manfaat yang pengguna dapat memang sangat berbaloi. Sekiranya berminat nak cuba boleh hubungi akak di talian whataps 0133507996. Terima kasih


0 comments:

Post a Comment