Sunday, 15 August 2021

Koleksi Testimoni Beaunest Beausiti

 Koleksi Testimoni Beaunest Beausiti

Pertama sekali korang nak tahu apa rasanya beaunest minuman sarang burung dari beausiti yang tengah berada dipasaran sekarang?

1. Rasa Beaunest

Ramai yang komen rasa macam lai chi kang. Mungkin sebab rasa blend madu dan kurma tu buat orang rasa macam tu. Sebenarnya rasa dia lagi sedap sebab ada rasa madu skit memang korang tak jumpa lagi minuman di luar rasa seakan akan beaunest ni.



2. Tidak Manis


Ni yang ramai sangat concern terutamanya kalu kita beli untuk ibu dan orang tersayang. Jang risau korang beaunest ni hanya menggunakan madu dan kurma sebagai pemanis semulajadi. Rasa dia macam manis manis buah gitu.

3. Tekstur dan kepadatan sarang burung

Ni bagi mereka yang dah amalkan minuman sarang burung tetapi jenama lain. Mereka akan rasa betapa minuman beaunest dari beausiti ni mempunyai kandungan sarang burung yang berkualiti dengan kepadatan yang sangat puas hati gitu. Serius berbaloi beli kalau korang berkira sangat dengan harga kan, cuma gi beli minuman bird nest  yang murah murah tu korang compare rasa dan kepadatan bird nest dia mesti beza kan. 




4. Memberi tenaga dan rasa sangat segar. Diminum dalam keadaan sejuk memang nikmat.

5. Tidak berasa hanyir. Memang kalau korang bagi pada orang yang tak pernah minum sarang burung dia akan boleh habiskan sebotol dalam masa beberapa minit hihi.

6. Manfaat sarang burung untuk kesihatan terutamanya pada musim pandemik covid 19. Rata-rata yang amalkan semasa sedang atau selepas pulih dari covid19, mereka merasa manfaat beaunest dalam membantu badan lebih brtenaga dan mengurangkan batuk. Untuk mereka yang merokok pun sesuai sangat untuk amalkan beaunest ni untuk kesihatan paru paru.Korang boleh baca disini juga.



Bagi yang brminat nak cuba beaunest. Info detail beaunest jugak korang boleh baca disini. Bulan september 2021 ini akan ada promosi beaunest harga jimat, so korang nak tahu apa promosinya kena roger akak ye. Ready stock untuk mereka yang berdekatan putrajaya kita boleh aturkan untuk penghantaran. Bagi diluar kawasan kita pos. Nak jimat grab terus promosi 4 kotak harga jimat, postage pun jimat. Serius kalau cuba mesti nak lagi.

Berminat untuk dapatkan beaunest atau maklumat lanjut beaunest boleh whataps 0133507996.

Sekian, terima kasih


0 comments:

Post a Comment