Friday, 27 August 2021

Beautessence Untuk Orang Yang Ada Gastrik

Beautessence Untuk Orang Yang Ada Gastrik , Boleh ke?

Antara pertanyaan bagi mereka yang ada masalah gastrik tetapi ingin mencuba beautessence.




Beautessence ni mempunyai 7 bahan utama yang telah dirumus khas dan telah menjalani beberapa ujian untuk memastikannya selamat untuk digunakan tanpa menyebabkan kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan.




Antara bahan dalam beautessence yang sangat bermanfaat untuk kesihatan usus dan sistem pencernaan adalah Aloe Vera. Aloe Vera ini sangat bagus untuk kesihatan stomach lining, atau bahasa melayu dia lapisan usus/perut lebih kurang begitu maksudnya.

Seperti akak ada kongsi di gambar ada ada beberapa jurnal berkenaan kajian tentang manfaat Aloe Vera dalam merawat pesakit dengan masalah IB S(Irratable Bowel Systems) atau  gastrointestinal disorder. Ada juga jurnal menceritakan penemuan manfaat dalam merawat luka, anti inflammatory, antihepatitis dan antigastric ulcer.

Pengalaman Pengguna Beautessence Yang Mempunyai Masalah Gastrik 

Menurut Puan izza, beliau sebelum ini mengalami gastrik teruk yang ada ulcer sehingga membataskannya untuk berpuasa. Setelah mencuba produk beautessence, beliau rasa terkejut dengan kesan beautessence dalam mengurangkan masalah gastrik. Puan izza memaklumkan masalah gastriknya agak teruk dan mempunyai ulser dalam perut yang membatasnya untuk berpuasa. Bersyukur sangat selepas consume beautenssence beliau merasai nikmat berpuasa tanpa serangan gastrik yang teruk.

 Kemudian beliau cuba stop consume beautessence dan mengambil produk lain tetapi masalah gastrik kembali membataskannya untuk berpuasa. Sejak dari itu puan izza terus konsisten mengambil beautessence kerana merasakan manfaat beautessence dalam mengurangkan serangan gastrik dan menjadikan menyelesaikan masalah kulit kering yang dialami sebelum ini. Banyak lagi manfaat beautessence ni sebenarnya selain dari membantu mereka yang mempunyai gastrik, juga membantu mengurangkan masalah rambut gugur, masalah kulit kering dan masalah yang melibatkan ketidakstabilan hormon wanita. Korang boleh cuba baca di entry koleksi testimoni. 





Sekarang ada promosi Beautessence Merdeka jimat sehingga rm81 wow sangat. Promosi tamat pada 30 Ogos 2021.

Harga asal sekotak exclude postage RM125 + rm 10 untuk postage semenanjung. Satu kotak ada 15 sachet x 20ml. Untuk yang baru nak cuba memang disyorkan sangat korang terus grab 4 kotak untuk penggunaan 8 minggu. Dalam tempoh 8 minggu baru korang akan nampak perubahan bila consume dengan konsisten

Korang wajib grab promosi merdeka Beautessence 21 hingga 30 Ogos 2021 ni sebab jimat banyak tau

Dah la RM228 dapat dua kotak beautessence (kalau beli time bukan promos rm 250) dah tu dapat free beaukids sekotak. Sekotak tu ada 10 pack tau serius jimat sangat. So korang kena roger akak segera sebelum promosi tamat. Dah tamat akak tak dapat la nak bantu sebab akak pun amek stok dari HQ. 

Berminat nak dapatkan produk ini boleh whataps 0133507796.


Sekian, terima kasih.




0 comments:

Post a Comment