Saturday, 28 August 2021

SENARAI HARGA PRODUK BEAUSITI

 SENARAI HARGA PRODUK BEAUSITI

 Buat masa ini ada  3 jenis produk keluaran Beausiti iaitu

1.Minuman Botani Beautessence

 Beautessence merupakan minuman botani dari estrak delima, roselle dan aloe vera yang dirumuskan bersama 4 bahan lain yang memberikan manfaat pelbagai kepada pengguna sama ada lelaki dan perempuan.


 Harga beautessence sekotak adalah RM125 mengandungi 15 sachet dan setiap sachet mengandungi 20ml beautessence dalam bentuk liquid/cecair. Yelah banyak minuman kecantikan ada dalam bentuk serbuk yang diperlu dibancuh atau boleh kemam. Tapi produk beautessence ni sangat mesra untuk dibawa travel dan boleh diambil dimana-mana sahaja. Maklumat lanjut beautessence boleh baca di sini.

Kos penghantaran pula mengikut kategori bilangan produk dan juga kawasan sama ada semenanjung atau sabah sarawak. Stok dihantar oleh HQ beausiti secara terus kepada Sitizen berdaftar. Oleh demikian, walaupun barang dihantar secara cash on delivery masih perlu bayar untuk kos penghantaran. Berikut merupakan kos penghantaran beautessence :
 
Harga Beautessence RM 125 (15sachet x20ml)
 
Postage  ke Semenanjung 
Pos RM10 - Kos bagi order 1-5 Kotak
Pos RM13-  Kos bagi order 6-7 kotak

2.Minuman Sarang Burung Beaunest Perisa Kurma delima

 Minuman dari sarang burung beaunest yang pertama dikeluarkan berperisan kurma dan delima dan ada bahan tambahan iaitu madu, sarang burung dan collagen peptida (protein). Akan datang dalam bulan Oktober 2021 dijangkakan akan keluar perisa baru yang sangat unik dan tiada lagi dipasaran semasa.

Banyak manfaat beaunest terutamanya dimusim pandemik ini kerana manfaat sarang burung itu sendiri bagus untuk kesihatan paru paru dan meningkatkan imun badan.Maklumat lanjut beaunest disini.

Harga sekotak beaunest adalah RM 75 mengandungi 6 botol (120 ml). Kos postage untuk beaunest agak tinggi skit berbanding beautessence sebab berat kan.



Postage  ke Semenanjung 
Pos RM13 - Kos bagi order sekotak beaunest
Pos RM22-  Kos bagi order 2 kotak beaunest
Pos RM26-  Kos bagi order 3 kotak beaunest
Pos RM34- Kos bagi order 4 kotak beaunest.

Bagi pengguna beaunest konsisten better amek terus 4 kotak memang jimat dan korang pun takkan terputus bekalan hihi.

3.Minuman Beaukids Nutri Jelly Drink Strawberry

Minuman beaukids nutri jelly ni berasaskan puree strawberry dan ada multivitamin untuk anak anak yang dah boleh minum menggunakan straw. Rasa jelly dia kalau minum sejuk memang sedap bukan anak je suka mak mak pun menumpang sekali. Maklumat lanjut beaukids disini.

Harga sekotak beaukids adalah RM59 mengandungi 10 pack. Memang berbaloi untuk gembirakan anak anak. Ibu ibu invest skit untuk anak anak dimusim pandemik tak rugi tau.



Postage  ke Semenanjung 
Pos RM10 - Kos bagi order sekotak beaukids
Pos RM13-  Kos bagi order 2 kotak beaukids
Pos RM15-  Kos bagi order 3 kotak  beaukids
Pos RM20- Kos bagi order 4 kotak  beaukids


Postage  ke Sabah Sarawak 


Pos RM16 - Kos bagi order sekotak beaukids
Pos RM42-  Kos bagi order 2 kotak beaukids
Pos RM50-  Kos bagi order 3 kotak  beaukids
Pos RM74- Kos bagi order 4 kotak  beaukids

Kos postage terkini sehingga Ogos 2021. Terkini beausiti menggunakan ABX untuk urusan penghantaran. Kebiasaannya dalam 3-5 hari barang akan sampai untuk semenanjung. Kalau korang nak cepat sila roger sitizen berdekatan. Tapi masih ada kos penghantaran tau sebab sitizen dapat stok daripada HQ melalui kaedah pos juga. Untuk yang sekitar putrajaya, bangi dan cyberjaya yang ingin mendapatkan stok beaunest, beautessence dan beaukids boleh hubungi saya melalui whataps 0133507996



Continue Reading

Friday, 27 August 2021

Beautessence Untuk Orang Yang Ada Gastrik

Beautessence Untuk Orang Yang Ada Gastrik , Boleh ke?

Antara pertanyaan bagi mereka yang ada masalah gastrik tetapi ingin mencuba beautessence.




Beautessence ni mempunyai 7 bahan utama yang telah dirumus khas dan telah menjalani beberapa ujian untuk memastikannya selamat untuk digunakan tanpa menyebabkan kesan sampingan yang menjejaskan kesihatan.




Antara bahan dalam beautessence yang sangat bermanfaat untuk kesihatan usus dan sistem pencernaan adalah Aloe Vera. Aloe Vera ini sangat bagus untuk kesihatan stomach lining, atau bahasa melayu dia lapisan usus/perut lebih kurang begitu maksudnya.

Seperti akak ada kongsi di gambar ada ada beberapa jurnal berkenaan kajian tentang manfaat Aloe Vera dalam merawat pesakit dengan masalah IB S(Irratable Bowel Systems) atau  gastrointestinal disorder. Ada juga jurnal menceritakan penemuan manfaat dalam merawat luka, anti inflammatory, antihepatitis dan antigastric ulcer.

Pengalaman Pengguna Beautessence Yang Mempunyai Masalah Gastrik 

Menurut Puan izza, beliau sebelum ini mengalami gastrik teruk yang ada ulcer sehingga membataskannya untuk berpuasa. Setelah mencuba produk beautessence, beliau rasa terkejut dengan kesan beautessence dalam mengurangkan masalah gastrik. Puan izza memaklumkan masalah gastriknya agak teruk dan mempunyai ulser dalam perut yang membatasnya untuk berpuasa. Bersyukur sangat selepas consume beautenssence beliau merasai nikmat berpuasa tanpa serangan gastrik yang teruk.

 Kemudian beliau cuba stop consume beautessence dan mengambil produk lain tetapi masalah gastrik kembali membataskannya untuk berpuasa. Sejak dari itu puan izza terus konsisten mengambil beautessence kerana merasakan manfaat beautessence dalam mengurangkan serangan gastrik dan menjadikan menyelesaikan masalah kulit kering yang dialami sebelum ini. Banyak lagi manfaat beautessence ni sebenarnya selain dari membantu mereka yang mempunyai gastrik, juga membantu mengurangkan masalah rambut gugur, masalah kulit kering dan masalah yang melibatkan ketidakstabilan hormon wanita. Korang boleh cuba baca di entry koleksi testimoni. 





Sekarang ada promosi Beautessence Merdeka jimat sehingga rm81 wow sangat. Promosi tamat pada 30 Ogos 2021.

Harga asal sekotak exclude postage RM125 + rm 10 untuk postage semenanjung. Satu kotak ada 15 sachet x 20ml. Untuk yang baru nak cuba memang disyorkan sangat korang terus grab 4 kotak untuk penggunaan 8 minggu. Dalam tempoh 8 minggu baru korang akan nampak perubahan bila consume dengan konsisten

Korang wajib grab promosi merdeka Beautessence 21 hingga 30 Ogos 2021 ni sebab jimat banyak tau

Dah la RM228 dapat dua kotak beautessence (kalau beli time bukan promos rm 250) dah tu dapat free beaukids sekotak. Sekotak tu ada 10 pack tau serius jimat sangat. So korang kena roger akak segera sebelum promosi tamat. Dah tamat akak tak dapat la nak bantu sebab akak pun amek stok dari HQ. 

Berminat nak dapatkan produk ini boleh whataps 0133507796.


Sekian, terima kasih.




Continue Reading

Thursday, 26 August 2021

Baju Newborn Jenis Jumpsuit Mudahkan Urusan Check Up kuning

 Panduan Ibu  Baru : Tips PIlih Baju Newborn Jenis Jumpsuit Mudahkan Urusan Check Up kuning 

Bagi ibu baru pertama kali untuk menyambut kelahiran bayi. Mungkin tidak nampak gambaran apa pakaian yang mudah dan mesra untuk diurus oleh ibu bapa terutamanya ketika urusan check up kuning anak atau check rutin di klinik.

Berdasarkan pengalaman akak, akak lebih selesa untuk pakaikan baju jenis Jumpsuit ni yang jenis zip sampai ke kaki. Senang korang. Zaman dlu bila nk cek kuning kan amek darah kt tapak kaki baby. So buka zip kt bahagian kaki je. Ada kalau check up baby kan  kena tanggalkan pakaian dan pampers, leceh la skit nanti nk pakaikan semula dalam masa yang cepat. Bila pakaikan jumpsuit semudah ABC hihi. Satu lagi kt klinik tu kadang ada yang sejuk, ibu jangan lupa pakai topi atau letak tuala kecil untuk tutup kepala bayi sian baby sejuk nnti.



So untuk ibu baru, korang wajib beli baju jenis ni at least 3-5 pasang. Bukan je untuk ke klinik kt rumah pun senang bila nk tukar pampers mudah sangat. Elakkan baju jenis butang satu satu tu jenuh la nk pasang mah anak tiga ni dah sabar semua nk pantas dan mudah.

Selain itu, bagi ibu ibu muda terutamanya time pandemik ni kan kita nk check up anak kena sorang sorang tak boleh en suami teman. Terkedek kedek la akak jalan masa anak check up kuning jun 2020. Bawa beg silang kecil yg boleh letak buku bayi, susu dan ll. Senang tgh jalan nk pegang bayi nurse minta buku boleh zass amek.

Bagi ibu yang breastfeeding, korang boleh bawa nursing cover baju yg bersesuaian, sebab kdg ada setengah klinik memang ada sediakan blik nyusu tapi nnti kan terlepas pulak gilirannya. Bagi yang ada pam susu ibu dan letak dalam botol boleh standby amaun yg cukup takdalah nanti baby ngamuk lapar susu korang punya giliran tak sampai sampai.

Berdasarkan pengalaman sendiri, 

Berpantang time covid dengan norma baru ni memang mencabar skit so ibuibu kena banyakkan sabar ye dan pastikan pemakanan yang sihat untuk pastikan ibu sentiasa sihat dan merangsang penghasilan susu badan. ibu ibu boleh cuba minuman sarang burung beaunest daripada  Beausiti as milk booster. Banyak manfaat daripada beaunest ni bukan sahaja rasa yang sedap, sebagai milk booster, juga memberikan tenaga untuk ibu yang sedang berpantang dan paling penting manfaat sarang burung untuk boost immune ibu dan bayi.


Koleksi jurnal berkenaan manfaat bird nest atau sarang burung untuk menguatkan paru paru, mengurangkan kahak dan membantu dalam proses healing atau pemulihan. Sesuai sangat untuk ibu ibu yang bersalin caezer atau normal. Dimana ada kajian menunjukkan manfaat sup sarang burung lebih tinggi antioksida yang membantu ibu ibu mempercepatkan proses pemulihan.




Manfaat untuk juga diperolehi oleh bayi melalui khasiat susu ibu yang disalurkan kepada bayi. Didalam beaunest ini tiada kandungan herba sesuai untuk ibu hamil dan ibu menyusu. Didalam beaunest ini mengandungi madu, delima, kurma dan sarang burung/ Boleh baca disini detail testimoni dan keistimewaan beaunest.




Continue Reading

Tuesday, 24 August 2021

Bagaimana Beaunest Membantu Memberi Manfaat Kepada ibu ibu hamil

 Bagaimana Beaunest Membantu Memberi Manfaat Kepada ibu ibu hamil

Antara masalah-masalah yang sering dialami oleh ibu ibu hamil di luar sana iaitu masalah kenaikan berat badan yang mendadak, bacaan Hb rendah, Tekanan darah tinggi , bacaan guna dan lesu dan letih disebabkan alahan.



Bagaimana beaunest membantu memberi manfaat kepada ibu ibu hamil?

1)kandungan kurma

- Seperti kita tahu kurma ini adalah makanan sunnah yang mempunyai pelbagai manfaat terutamanya dalam memberikan tenaga dan juga ada nasihatkan untuk amek beberapa biji diwaktu akhir nak bersalin. Rupanya memang ada jurnal berkenaan manfaat kurma dalam membantu ibu ibu hamil dalam mengelakkan preeclampsia (sebab darah tinggi) dan membantu mempercepatkan proses kelahiran bayi secara normal.



2) Kandungan sarang burung

- Sarang burung ini sangat bermanfaat dalam menguatkan sistem imun ibu dan juga kesihatan paru paru ibu. Dalam musim pandemik ini seperti kita tahu golongan ibu hamil paling kita risau kerana berisiko tinggi. Selain manfaat kepada ibu, nutrisi yang ibu dapat juga ada yang disalurkan kepada janin dalam kandungan. So penting ya jaga pemakanan semasa mengandung untuk pastikan nutrisi mencukupi untuk ibu dan janin dalam kandungan. 



Untuk ibu selepas bersalin pun elok untuk amalkan minuman sarang burung kerana manfaat antioksida yang tinggi membantu ibu ibu dalam proses pemulihan. Yang mana kandungan antioksida didalam sarang burung lebih tinggi berbanding sup ikan haruan dan sup ayam. Sebab tu minuman sarang burung ni telah lama diamalkan oleh masyarakat cina. 




3) Kandungan VIQUA (estrak delima)

Manfaat polifenol daripada esktrak delima sangat bermanfaat untuk ibu ibu yang mengalami masalah Hb rendah. Menurut kajian manfaat polifenol yang juga merupakan antioksidan sangat membantu dalam  mengurangkan kesan oksidatif stress didalam sel darah merah yang mengelakkan isu anemia dan bacaan darah rendah. So ibu ibu yang mempunyai bacaan Hb rendah boleh la try amalkan minuman dari estrak delima atau amek beaunest untuk dapatkan manfaat daripada kurma, delima, madu dan sarang burung dalam satu botol.



Haa nampak tak baru skit je tu manfaat beaunest nanti kita sambung lagi ye. Yang berminat untuk dapatkan beaunest sekotak RM75 (6 botol)tidak trmasuk postage. Ready stock untuk cod area putrajaya dan bangi dan pos untuk luar putrajaya. Bulan September 2021 ini akan ada promosi beaunest harga jimat sangat sangat. Yang berminat nak cuba beaunest boleh whataps di talian 0133507996.


Sekian, terima kasih


Continue Reading

Sunday, 22 August 2021

Perkara Yang Perlu Waspada Selepas Sembuh dari Jangkitan Covid 19

 Perkara Yang Perlu Waspada Selepas Sembuh dari Jangkitan Covid 19

Keadaan paru-paru mereka yang normal berbanding yang dijangkiti covid 19.

Perkongsian salah seorang bekas pesakit covid stage 5 yang mana paru-paru nya sekarang hanya dapat berfungsi pada kadar 48% sahaja dari keadaan normal. Beliau mengalami simptom long covid yang memberikan kesan terhadap rutin harian yang mana cepat berasa penat dan tidak lagi dapat bergerak aktif.


Antara simptom simptom lain long covid atau keadaan yang dihadapi oleh bekas pesakit covid 19 selepas sembuh daripada jangkitan.

Berdasarkan keratan akhbar di bawah, kesan dominan jangkitan covid 19 adalah kepada sistem pernafasan yang menyebabkan pesakit boleh mengalami kesukaran bernafas terutamanya ketika melakukan sesuatu aktiviti atau batuk yang berterusan.
Menurut pakar perubatan kesihatan awam USIM, gejala long covid ini boleh berlanjutan antara beberapa minggu hingga beberapa bulan dari tempoh pesakit sembuh. Pesakit berkemungkinan mengalami simptom, sakit badan, lemah ingatan serta kurang daya tumpuan . Ini dialami sendiri salah sorang kenalan akak yang dikongsikan di facebook selepas beliau telah sembuh dan dibenarkan pulang selepas berminggu bertarung nyawa di stage 5.

Oleh demikian, sekiranya kita ada kenalan atau ahli keluarga yang baru sahaja sembuh dari jangkitan covid 19 teruskan beri sokongan moral atau apa bentuk bantuan semoga proses penyembuhan berjalan lancar dan kembali normal seperti sedia kala.




Antara pengalaman pesakit covid yang mendapat manfaat dari beaunest iaitu sejenis minuman sarang burung dengan campuran madu, esktrak viqua (delima), madu dan kurma. Yang membantu beliau mengurangkan kesan post covid. Alhamdulillah. Mereka juga berkongsi manfaat ini kepada yang lain semoga dapat membantu rakan-rakan lain yang menghadapi isu yang sama.


Berdasarkan pembacaan akak, bahan bahan dalam beaunest sangat bagus dalam memberikan tenaga, menyokong kesihatan paru paru.  Kat bawah ni akak kongsi kan antara jurnal yang berkaitan manfaat bird nest kepada paru-paru dan sebagai antiviral.








Boleh baca detail berkenaan beaunes disini.

Sekotak beaunest RM75 tidak termasuk postage. Postage untuk semenanjung perlu tambah RM13 untuk jimat beli terus 4 kotak hihi. Sekotak ada 6 botol memang disyorkan untuk kegunaan satu keluarga. Berminat untuk dapatkan beaunest readystock sekitar putrajaya, bangi dan cyberjaya boleh whataps saya di talian 0133507996 bagi yang diluar kawasan kita akan pos direct dari HQ beausiti. Bulan september 2021 ini akan ada promosi beaunest murah. So korang nak tau kena whataps akak.


Sekian, terima kasih


Continue Reading

Saturday, 21 August 2021

Ikhtiar Kurangkan Simptom Menopaus dengan Beautessence

 Ikhtiar Kurangkan Simptom Menopaus dengan Beautessence

Wanita yang sedang melalui fasa menopaus akan merasakan simptom- simptom seperti berikut ;


Badan rasa panas (hot flush) dan kurang selesa, berpeluh pada waktu malam dan gangguan tidur serta perubahan mood secara mendadak. 

Simptom ini berlaku  sebelum proses putus haid itu berlaku bagi wanita berumur bermula 45 tahun sehingga 52 tahun dan ada dalam kalangan wanita yang mengalami lebih awal disebabkan faktor kesihatan seperti melalui prosedur buang rahim dan sebagainya. Berdasarkan pembacaan akak, tempoh fasa peralihan ini mengambil masa antara tiga hingga 5 tahun dan ada yang mengalami lebih lama.

Proses putus haid ini juga ada kaitan dengan keupayaan penghasilan hormon estrogen dan progesteron oleh badan. seperti akak pernah share sebelum ni banyak masalah yang timbul dalam kalangan wanita berkait dengan hormon seperti di entry ini.


Sekiranya kita ada kawan, isteri atau ibu yang sedang melalui fasa peralihan ini maka bantu lah mereka memberi sokongan supaya mereka ini tidak terganggu emosi dan dapat melalui fasa ini dengan baik. 

Disini akan nak kongsikan pengalaman kenalan akak sendiri dikenali sebagai Puan N, yang telah melalui fasa peralihan ini baru sahaja pada Januari 2021.

Menurut Puan N ini, beliau telah disahkan menopause setelah membuat pemeriksaan tahap hormon badannya. Beliau berasa sangat risau dengan simptom simptom akan dihadapi dalam fasa peralihan ini dan alhamdulilah sejak amalkan minum beautessence (BE) tidak lagi merasai simptom hot flush, labile mood dan lain -lain simptom. Walaupun beliau telah tidak datang haid tetapi simptom disebutkan diatas dikurangkan alhamdulillah.

Ada pulak yang mengalami tanda awal menopaus , alhamdulillah selepas amalkan Beautessence haid telah kembali setelah 5 bulan tidak datang haid. Rezeki akak ni belum sampai lagi masanya alhamdulillah


Antara bahan yang terdapat dalam beautessence yang membantu dalam mengurangkan simptom menopaus ini adalah Pueraria Mirifica dan Kacip Fatimah. Sangat membantu dalam menstabilkan hormon dan juga untuk kesihatan dalam wanita.






Yang bestnya beautessence ini dengan 7 Bahan utama dan premium selain membantu kita dalam ikhtiar mengurangkan simptom menopaus, ia juga membantu dalam melambatkan proses penuaan seperti di bawah. Pelbagai manfaat daripada beautessence ini yang dikongsikan oleh pengguna beausiti boleh baca disini



Manfaat untuk kesihatan dalam wanita pun dapat, manfaat antipenuaan pun dapat banyak lagi la. so tunggu apa lagi ada promosi istimewa beautessence mulai 21 Ogos 2021 hingga 30 Ogos 2021. Boleh hubungi akak diwhataps 0133507996 untuk tempahan. Perkhidmatan penghantaran di Putrajaya Bangi dan Cyberjaya tertakluk kepada availbility stock.


Promosi merdeka beautessence 2021


Harga asal sekotak beautessence RM125 + RM 10 (Postage untuk semenanjung), Beaukid RM59 + RM10 (postage semenanjung). Promosi merdeka ni jimat sangat jimat sehingga RM 81 woww kirakan la sendiri. Promosi best ni selalu akan sold out awal sebelum masanya. berminat boleh roger akak. 


TErima kasih






Continue Reading

Thursday, 19 August 2021

Ikhtiar Kulit Sihat dan Cantik dengan Kenali Keperluan PH Kulit

Ikhtiar Kulit Sihat dan Cantik dengan Kenali Keperluan PH Kulit

Nak kulit cantik sihat dan glowing?

Apa itu PH Kulit ?

pH ada ukuran untuk melihat tahap keasidan sesuatu pada lapisan kulit terutamanya muka. Kulit muka yang mempunyai pH yang tidak seimbang boleh menjadi punca kepada permasalahan kulit seperti kulit kering, kulit berkerak dan kulit kusam dan sebagainya.

pH kulit yang sihat antara 4.5 sehingga 5.6 iaitu sedikit berasid. 

Sifat berasid ini diperlukan untuk memastikan bakteria yang baik untuk kesihatan kulit kita berfungsi dengan baik untuk melawan jangkitan bakteria luar. Selain itu juga untuk memastikan lapisan pertahanan kulit berada dalam keadaan baik dan dapat mengekalkan kelembapan pada tahap sepatutnya. 




Apabila pH tidak seimbang fungsi kulit sebagai sistem pertahanan/barrier bocor dan menyebabkan jangkitan bakteria luar serta kegagalan kulit untuk mengekalkan kelembapan. Ini menyebabkan masalah kulit kering dan merekah.


Bagaimana kita nak pastikan pH kulit seimbang pada tahap normal atau seimbang?

1. Pastikan rutin penjagaan kulit yang betul.

4 langkah asas rutin penjagaan kulit yang perlu diberikan perhatian iaitu cleanser, toner, serum/moisturizer dan sunscreen.

- Pastikan mencuci muka dengan bersih dengan menggunakan pencuci muka yang bersesuaian supaya pH kulit berada dalam keadaang seimbang.
- Mengamalkan toner dan serum/moisturizer untuk menjaga kelembapan kulit
-suncreen untuk lindungan lapisan kulit dari rosak disebabkan radiasi sinaran UV ni paling penting skali.

Untuk rutin skincare akak amalkan 4 langkah diatas dengan menggunakan dyxy skincare

2. Amalkan pemakanan yang sihat.

Pemakanan yang seimbangkan supaya kulit dapat nutrisi yang diperlukan untuk mengekalkan fungsi sebagai skin barrier dengan baik dan menghalang kemasukan bakteria jahat dan juga mengunci kelembapan supaya kulit tidak kering dan merekah. Di bawah dikongsikan antara makanan yang boleh memberi manfaat kepada kulit yang sihat dan glowing. Antaranya pastikan badan mendapat sumber protein dan vitamin c mencukupi.



3. Selain daripada makanan harian, macam akak ada amalkan minuman botani Beautessence dan beaunest daripada beausiti yang mana kedua-dua produk ini mengandungi collagen peptide (protein) dan estrak delima (vitamin C) yang menfaat dalam membekalkan protein dan vitamin C yang diperlukan untuk membentuk kulit yang sihat, lembap dan beseri. Paling best dalam beaunest ada sarang burung yang kita ada sangat berkhasiat dan mempunyai protein yang sangat bermanfaat untuk kesihatan kulit, anti keradangan, meningkatkan imun badan dan untuk kesihatan paru paru yang dibuktikan melalui kajian saintifik boleh baca disini.


Antara nutrisi yang ada dalam beautessence. Kandungan gula yang rendah dan vitamin c untuk kulit. Protein pun ada skali.
Ramai yang dapat manfaat untuk kesihatan kulit melalui amalan beautessence  boleh baca disini dan beaunest.

Nampak kan pentingnya untuk kenali pH kulit kita supaya kita tahu apa yang diperlukan oleh kulit untuk membentuk kulit yang sihat dan glowing gitu.\

Bagi yang berminat untuk dapatkan produk beausiti ni boleh hubungi saya di whataps 0133507996.

Sekian terima kasih

Continue Reading