Sunday, 3 May 2020

DYXY Advance White Sunscreen Viral di Pasaran

DYXY Advance White Sunscreen Viral di Pasaran!!!

Alamak terlambat sikit akak update berkenaan DYXY Advance White yang kini merupakan antara Sunscreen yang menjadi pilihan ramai termasuk selebriti.
Kelebihan DYXY Advance White


Bagi peminat DYXY, DYXY telah mengeluarkan produk baru yang dinamakan DYXY Advance White Hydrating Aqua Mist yang mempunyai pelbagai kelebihan antaranya;


  • Bertindak sebagai pelembap melembapkan kulit 
  • Bertindak sebagai pelindung kulit dari UV (Sunscreen) dengan SPF 30
  • Bertindak menegangkan Kulit dan menjadikan kulit tidak kusam dan segar
  • Berbau Ros dan memberikan rasa sejuk pada kulit selepas di sembur
  • Memberikan kesan Instant White dalam membantu meratakan  tona kulit pada bahagian leher, muka dan lengan (sesuai sangat kalau yang ada kulit sunburn )
  • Tekstur "Water-Based Cream" dengan kesan penyejuk. (Tengah panas kalau dapat spray DYXY White ni fuh nikmat sangat)
  • Berteknologi Nano yang mudah meresap ke dalam kulit dan tidak meninggalkan kesan berminyak seperti Sunscreen yang ada di pasaran. 
Cara Penggunaannya :

Hanya spray pada wajah, leher dan lengan pada jarak 10 cm kemudian ratakan supaya penyerapan yang sekata. Best tak? Bila ada DYXY Advance White ini membantu sangat menyelesaikan masalah adik-adik yang kulit muka berbelang sebab sunburn. Kakak-kakak yang warna tona kulit leher dan lengan berbeza dengan muka. Hanya sepantas kurang 3 minit, korang dapat kurangkan perbezaan warna tersebut. Erti kata lain spray-spray terus jadi putih ehhh macam adik ni.. Best kan
DYXY White Lulus KKM dan SIRIM


Selain itu, bahan-bahan yang ada dalam DYXY Advance White ni juga mengandungi bahan-bahan yang sangat membantu dalam melembapkan kulit dan membantu memutihkan kulit tanpa bahan kimia berbahaya. DYXY Advance White ni juga ada dapat kelulusan KKM dan SIRIM yer bermaksud selamat untuk dipakai dan DYXY White ni tiada kandungan Merkuri yang membahayakan kulit. 

DYXY Advance White menjadi pilihan ramai wanita dengan fungsi pelbagai dan pastinya sangat membantu wanita moden masa kini untuk berpenampilan menarik, ringkas cepat dan menyakinkan.

Bagi mereka yang inginkan kelihatan natural dan ringkas ketika aktiviti riadah atau outdoor , DYXY Advance White sangat sesuai untuk dipakai dimana ia memberikan perlindungan UV dengan SPF 30 dan juga memberikan kesan pemutihan dan mengelakkan wajah anda tidak kusam. Walau bagaimanapun, bagi mereka yang inginkan menutup cela jerawat mereka boleh memakai sedikit BC Cream untuk memberikan kesan yang lebih baik.

Berikut saya kongsikan wajah saya sebelah kiri hanya dengan BC Cream dan sebelah kanan menggunakan DYXY Advance White dan Lipstick (di bibir dan pipi). Amacam nampak segar dan segar kan. Dalam keadaan berpeluh kulit masih cantik dan DYXY advance ni kekal pada wajah tak seperti sesetengah sunscreen bila berpeluh habis nampak peluh berwarna putih.


DYXY Advance White vs DYXY Facemist


Apa beza pulak fungsi DYXY Advance White dan DYXY Facemist ni?

Dari segi persamaan, kedua-duanya memberi manfaat untuk menyegarkan kulit dan melembapkan kulit.  Keduanya juga boleh disembur sebelum memakai BC Cream.

Dari segi fungsi pula berbeza dimana DYXY Advance White lebih kepada perlindungan UV (Spf 30) atau sunscreen manakala DYXY Facemist lebih kepada fungsi untuk setting (persediaan)kulit sebelum memakai BC Cream. DYXY Facemist juga memberikan kesan instant Glowing serta membantu untuk mengekalkan mekap lebih lama.

Apa pening-pening belilah keduanya. Hihihi


                       DYXY Facemist RM60 (120ml) DYXY White RM89 (100ml)

Untuk penjimatan lebih boleh dapatkan produk di atas secara pembelian kombo. Boleh hubungi saya melalui whataps 0133507996. Sekian, terima kasih

0 comments:

Post a Comment