Saturday, 2 May 2020

DYXY ada promosi set bajet tak ?

DYXY ADA PROMOSI SET BAJET TAK ?

PART 1 (Kosmetik)

Haa mesti ramai yang tertanya-tanya kan. Tambah yang baru nak mencuba DYXY tetapi bajet terhad. Atau yang DYXYnya dah habis cuma nak beli satu atau dua produk sahaja. Sekiranya beli item secara loose harga agak berbeza antaranya

Senarai Harga Loose DYXY

DYXY BC Cream RM85
DYXY Facemist RM60
DYXY Brush RM45
DYXY Lipstick RM45
DYXY Mascara RM65

Untuk makluman korang, DYXY sentiasa membuat promosi setiap bulan dengan set yang berbeza dimana memberikan korang penjimatan yang berganda. Nak tau promosi semasa korang boleh wasap akak.

Tapi korang jangan risau, untuk promosi sepanjang tahun ada beberapa set yang pastinya menawarkan harga bajet dan jimat sesuai sangat dengan bajet korang antaranya

SET FRESH DUO RM 130

Set Fresh Duo mengandungi 

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Facemist



SET FAIRY DUO RM 120

Set fairy duo mengandungi 

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Brush




 SET HOT DUO RM 120

Set hot duo mengandungi

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Lipstick (Sexy Nude/Flirty Me/Cherry Red)


SET ELEGANT DUO RM 120

Set Elegant duo mengandungi

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Mascara




SET BASIC RM 150

Set Basic Lady mengandungi 

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Facemist
1 X DYXY Brush




SET GLAMORIUS TRIO RM 150


Set Glamorius Trio mengandungi 

1 X DYXY BC Cream (Beige/Natural)
1 X DYXY Lipstick (Sexy Nude/Flirty Me/Cherry Red)
1 X DYXY Brush

Dengan set-set bajet di atas korang boleh dapatkan DYXY Set Bajet bawah RM 150 dan DYXY Set Bajet Bawah RM120.

Tunggu apa lagi untuk dapatkan DYXY set bajet di sekitar Putrajaya boleh whataps akak 0133507996 atau nak kita poskan pun boleh. Nak beli tru shopee pun boleh lah sangat klik link ni shopee dayah sprinter.

Untuk pemilihan warna BC Cream Beige atau Natural boleh lihat gambar di bawah




Untuk pemilihan warna lipstick juga boleh lihat di bawah.



Untuk set bajet bagi set Skincare kita share dalam posting berikutnya.

Terima kasih selamat petang

0 comments:

Post a comment