Friday, 1 November 2019

PROMOSI DYXY TAK MASUK AKAL VIC 2019

Assalamualaikum dan selamat petang.

Hari ni akak nak share sedikit info promosi DYXY yang tak masuk akal ni untuk peminat-peminat DYXY semua supaya korang tak terlepas berita gembira ni.

Mulai 3 November 2019 sehingga 15 November 2019, DYXY akan mengadakan Promosi Very Important Customer VIC SALE 2019 yang mana korang boleh berjimat lebih dan siap dapat free produk.

Haaa jom tengok apa set yang dijangka menjadi rebutan ramai.

Set Basic DYXY VIC 2019 ( Free 1 Lipstick DYXY)

Apa yang korang dapat dalam set basic dyxy promosi VIC ini adalah 4 item iaitu BC Cream, Facemist, Brush dan free lipstick DYXY (pilihan warna korang sendiri tentukan nak warna apa okay.)

Set Perfect DYXY VIC 2019 (Free 1 Mascara)



Apa yang korang dalam Set Perfect DYXY VIC ni adalah 5 item iaitu BC Cream, Facemist, Brush, Lipstick dan free mascara DYXY. Jimat sangat.

Set Princess Nora VIC 2019 (Free Mascara)

Apa yang korang dapat dalam set princess nora VIC 2019 ni adalah 5 item iaitu BC Cream, Facemist, Brush, Serum DYXY dan Free Mascara. Jimat sangat tau.

Dan akhir skali yang paling eksklusif adalah DYXY black box VIC 2019 ni sesuai sangat kalau nak buat hantaran atau nak hadiahkan pada seseorang yang istimewa.

DYXY Black BOX VIC 2019

Apa yang korang dapat black box DYXY VIC 2019 ni memang meriah sangat yang mana korang akan dapat 6produk DYXY termasuk BC Cream, facemist, Brush, Lipstick, eye shadow dan Mascara dannnn korang dapat free Black Box yang cantik ni dan juga facemist 1 dan  lipstick 1.

Jom kenali setiap produk DYXY secara ringkas untuk membantu korang pilih set mana yang paling memenuhi keperluan korang. Kita mulakan dengan rangkaian DYXY Kosmetik seperti di bawah

DYXY BC CREAM

RM85 (harga loose)

BC Cream ni kira macam magic foundation lah korang boleh gunakan dia sebagai foundation, concealer (concealer kening/eye beg/parut jerawat jeragat), base eye shadow dan pada bibir untuk buat ombree style. Dan ada SPF 50 tau untuk kurangkan sunburn. Tekstur dia matte yang mana tidak berminyak bila berpeluh, mudah meresap pada kulit dan rasa ringan pada kulit. Dua pilihan warna yang boleh pilih iaitu beige atau natural.



BRUSH DYXY
RM45 (Harga loose)

Brush dyxy ni kira macam beauty blender bantu untuk ratakan BC Cream dengan cepat dan mudah. Paling penting diperbuat dari bulu sintetik (halal) yang lembut dan mudah dibasuh dan dirapi. Akak punya brush ni tahan lebih 2 tahun jimat tak?


RM60 (harga loose)

Facemist DYXY dia dengan teknologi semburan nano yang diperkaya dengan ekstrak green tea dan mineral membantu untuk melembapkan kulit, menyegarkan kulit dan juga untuk buat kulit nampak instant glowing. Dua fungsi kegunaan facemist pertama sebelum pakai BC Cream untuk setting kulit supaya foundation blend smooth dan spray selepas dah selesai mekap untuk beri kesan instant glowing dan buatkan mekap tahan lama. 

Lipstick DYXY

RM 45 (harga loose)

Lipstick DYX jenis semi matte dengan pilihan 3 warna menarik untuk kulit wanita asia. Bahan yang terdapat dalam Lipstick ini seperti kolagen, coconut oil,  fruit oil, olive, dan shea butter membantu untuk melembapkan bibir korang. Kalau nak pakai untuk merahkan pipi dan warnakan sebagai eye shadow pun takda masalah sebab bahan-bahan dalam ni tak membahayakan kulit korang.

Mascara DYXY


RM65 (harga loose)

Mascara DYXY ni sangat sesuai untuk wanita muslim kerana dia mesra wuduk. Mesra wuduk tu apabila korang nak cuci senang guna air je nanti mascar boleh peel off dari eye lash korang. Bentuk brush mascara yang melengkung bantu untuk melentikkan eye lash korang. 

Eye Shadow DYXY

RM69 (Harga loose)


Eye shadow DYXY mempunyai pilihan warna yang cantik dan nampak eksklusif. Sangat pigmented, korang letak skit dah melekat dan dia tak berderai berdebu bawah macam sesetangah eye shadow. Serius best sangat.

Dan akhir skali SERUM DYXY

RM 129 (harga loose 30ml)


Akhir sekali DYXY Nourishing Essence (Serum)

Serum ni meerupakan rangkaian DYXY Skincare yang mana fungsi kepada merawat  kulit  dan melembapkan kulit. Kacang soya jepun mempuyai manfaat 10x melembapkan berbanding hyalunaric Acid. Serum ni bila korang pakai sekali dengan BC Cream memang kesan dia nampak foundation korang blend smooth sangat dan nampak glwoing. Serum ni antara favourite Nora Danish sebab tu kami namakan set yang ada serum Set Princess Nora.



Ha ni gambar akak bersiap menggunakan DYXY sepenuhnya nampak tak glowing kan. So sekarang denn promosi VIC korang dapat jimat banyak. Bayangkan bayarn rm150 dapat 4 item DYXY yang terhangat di pasaran.Memandangkan promosi ni terhad kepada 5000 unit pertama, kalau korang berminat boleh wasap akak segera 0133507996 atau klik link wasap kt blog ni. 

Terima kasih






Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment