Friday, 8 March 2019

Testimoni DYXY Skincare Bagi Masalah Kulit Berjerawat

Testimoni DYXY Skincare Bagi Masalah Kulit Berjerawat


Penggunaan secara konsisten DYXY Skincare selama hampir dua bulan membantu menjadikan tekstur kulit makin sihat. Berdasarkan maklumbalas pengguna, pengguna DYXY Skincare set basic membantu proses pemulihan kulit dari masalah jerawat dengan lebih cepat. 


Parut Hilang Selepas 20 hari Pengguna DYXY Skincare
 

Parut jerawat musuh kebanyakan wanita di luar. Dah masalah jerawat reda, parutnya ya allah ada menyebabkan tona kulit tidak sekata dan ada yang meninggalkan parut kekal. Bagi bakal pengantin pula, mestilah nak kulit bersih di hari bahagia. Alhamdulillah dengan penggunaan DYXY Skincare secara konsisten 2 ke 3 minggu jerawat susut dan parut juga makin pudar.

Eh eh eh akak sendiri pun alaminya tau.. Jerawat manja dalam masa 3 hari kecut dan jerawat yang degil tu dalam masa 2 minggu la baru nak susut dan parut hilang dalam 3 ke 4 minggu.




Best kan nampak kulit makin halus.

Nak kesan yang optimum korang kena konsistem pakai ketiga item dari Set Basic DYXY Skincare. Bagi yang mempunyai kulit yang tak bermasalah, seawal 3 hari boleh nampak perubahannya.

Kawan-kawan Tegur Kulit Makin Cantik 

Antara yang mengujakan bila rata-rata customer yang dah cuba DYXY Skincare ni bagi feedback " Kak kawan saya tegur kulit saya cantik.. baru tiga hari konsisten set DYXY"




Kulit Sensitif dan Break out lepas bersalin Kembali Glowing Seawal 7 Hari

Puan seri nekad mencuba DYXY Skincare bagi memulihakn masalah kulit yang kering, kusam dan break out selepas bersalin. Perubahan hormon selepas bersalin kadang-kadang mempengaruhi tahap kesihatan kulit. Puan Seri rasa sangat teruja apabila selepas 7 hari masalah kulit kusam dan kering beransur pulih dan kulit menjadi semakin beseri dan glowing. Berbaloi cuba DYXY Skincare, kesan umpama macam produk skincare premium di pasaran tetapi pada harga mampu milik.








Puan seri ni dari Singapura ini dari asalnya Agent DYXY terus naik pangkat jadi Stokis sebab percaya DYXY Skincare ni mempunyai kualiti yang luar biasa pada harga mampu milik. Memberi kepuasan di luar jangkaan korang

Nak cuba dapatkan promosi set DYXY Skincare murah bermula rm99, meh wasap akak cepat-cepat yer 0133507996.

Selamat Malam

0 comments:

Post a Comment