Saturday, 23 March 2019

Testimoni DYXY Skincare Untuk Kulit Eczema

Mereka yang memiliki masalah kulit eczema ni mesti sangat sensitif dalam pemilihan makanan, persekitaran dan juga skincare.Mereka yang mengalami eczema mempunyai kulit yang sangat sensitif yang mana kulit akan menjadi merah, keradangan dan ada yang menyebabkan kegatalan. Ada yang mempunyai tahap respon kulit yang serius sehingga menyebabkan kulit seperti melepuh atau melecur.


Antaranya mereka yang mempunyai masalah eczema ini mempunyai kulit yang sangat sensitif terhadap kehadiran bahan kimia tertentu dan pewangi sintetik.Ini menyukar mereka yang mempunyai masalah eczema untuk mencari skincare yang serasi dengan kulit. Kesudahnya ada yang terpaksa cuci muka dengan air biasa sahaja atau homemade produk dengan fungsi minimum hanya untuk membersih.

Sebagai wanita mereka ini juga mempunyai keinginan untuk mempunyai rutin penjagaan kulit seperti wanita lain dan memiliki kulit yang glowing, segar dan mulus seperti bayi.

Kini dengan DYXY Skincare, memberi peluang kepada mereka yang menghidap eczema untuk mempunyai rutin penjagaan kulit yang terbaik seperti wanita lain.

Puan seri antara pengguna DYXY Skincare yang mengalami masalah eczema sehingga menyebabkan ada bahagian kulit di bawah hidung yang kering dan mengelupas.

Selepas 7 hari konsisten menggunakan DYXY Skincare alhamdulillah kulit serasi dan suami tegur kulit nampak makin glowing.


Alhamdulillah puas hati. Jom dengar review dari puan Seri sendiri.


Terkini keadaan kulit puan seri selepas hampir dua bulan menggunakan DYXY Skincare.
DYXY skincare ni bebas pewangi sintetik, paraben dan bahan-bahan kimia merbahaya. Diformulasikan daripada bahan natural seperti pati bunga dan pati botanical dengan teknologi dari jepun dan ramuan dari perancis.Antara koleksi testimoni DYXY  Skincare yang lain adalah

3)Kulit sensitif
4)Naikkan seri wajah bakal pengantin

Untuk pertanyaan lanjut boleh wasap akak yer.

Sekian terima kasih


0 comments:

Post a Comment