Saturday, 23 March 2019

DYXY Skincare disahkan selamat oleh SIRIM

Alhamdulillah berita gembira untuk semua peminat DYXY. DYXY Skincare telah bekerjasama dengan pihak SIRIM untuk menguji tahap keselamatan produk DYXY Skincare. Beberapa sampel telah dihantar kepada pihak SIRIM untuk diuji.


Beberapa ujian telah dijalankan oleh pihak SIRIM terhadap ketiga-tiga produk DYXY Skincare dengan menggunakan kaedah ASEAN Cosmetic Harmonized Testing  dan kelulusan adalah seperti di bawah.


Berdasarkan kelulusan tersebut didapati produk DYXY Skincare adalah mematuhi tahap keselamatan SIRIM untuk pengguna. Pengguna DYXY boleh menggunakan DYXY tanpa perlu risau lagi dan tidak menyebabkan kesan sampingan yang merbahaya kepada kulit. Ibu ibu mengandung juga tidak risau untuk menggunakan rutin penjagaan kulit daripada DYXY. Selain sirim, DYXY skincare juga telah mempunyai not KKM.


 Nak tahu lebih detail tentang produk DYXY skincare boleh baca disini.

DYXY Skincare juga sesuai digunakan oleh mereka yang ada masalah kulit sensitif kerana DYXY diformulasikan dengan ramuan pati bunga dan botanical terdiri daripada bahan natural dan bebas bahan kimia merbahaya , paraben serta penwangi sintetik. Kami telah menerima feedback positif daripada mereka yang mempunyai kulit sensitif, testimoni kulit sensitif.

Sekarang DYXY promosi tengah ada promosi harga runtuh untuk pembelian Set Basic DYXY Skincare dengan harga RM277 untuk 5000 unit terawal. Dapatkan segera dengan wasap 0133507996. terima kasih

0 comments:

Post a Comment