Monday, 18 March 2019

Kulit Bakal Pengantin Makin Glowing Dengan DYXY Skincare

Sapa yang tak nak kulit glowing di hari bahagia kan? 

Kini anda boleh minifacial sendiri di rumah tak kira lelaki atau perempuan. Jimat sangat kan tapi hasil memang memuaskan. Baru la target nak glowing sebelum sanding tercapai.




Dengan ada DYXY korang dah tak perlu runsing dan risau kerana kesan seawal 5 hari kulit akan semakin glowing. DYXY Skincare yang diformulasikan dari bahan natural dengan fokus utama untuk menghidrat dan melembapkan kulit serta meningkatkan tahap kesihatan kulit. Kesan berbeza mengikut jenis kulit, ikut pengalaman sendiri seawal 3 hari dah rasa sesuatu yang best pada kulit. DYXY Skincare ni buat kulit rasa moist, rasa lembut dan selepas sebulan lebih konsisten nampak tekstur kulit makin halus dan paling penting parut jerawat makin reda. 

Bayangkan masa hari persandingan korang, muka naik seri nak bergambar untuk kenangan pun rasa happy sangat. 

Kulit Makin Glowing Seawal 3 Hari



Gembira tak lepas 3 hari cuba DYXY Skincare kawan-kawan perasaan perubahan pada kulit. Perubahan ini bergantung kepada kadar penyerapan kulit, ada yang seawal 3 hari dah merasai perubahan kulit makin segar, makin glowing dan tona sekata. Ada yang mengambil masa sehingga seminggu ke tiga minggu. Kalau majlis kahwin lagi sebulan sempat ni kak nak glowing di hari persandingan.

Jujur cakap memang berbaloi korang cuba DYXY Skincare ni sebab kualiti dia macam produk have have tapi harga dia tengah-tengah. Sekarang ni ada promosi jimat rm50 hanya rm277 je korang untuk 3 item DYXY Skincare yang best sangat tu.




Kalau beli secara loose bubble cleanser rm89 (100ml), essence toner rm109(100ml) dan serum rm129 (30ml) tahan sehingga dua ke 3 bulan bergantung kepada kadar penggunaan seseorang.


Bahan-bahan dalam ni premium dan mewah. Bayangkanlah hanya untuk menghidrat kulit saja ada 6 ramuan aktif tu belum kira untuk manfaat dan khasiat lain.

Kalau rasa takda bajet sangat boleh bermula dengan Starter Combo dengan harga serendah rm99.

AMINO BUBBLE CLEANSER SEBAGAI MAKE UP REMOVER

Berbaloi sangat tau beli sebab Cleanser DYXY ni boleh digunakan sebagai make up remover. Kandungan minyak kelapa dalam Skincare ini membantu untuk menanggalkan kotoran secara lembut dan memberikan kelembapan pada tahap optimum.

Buih yang sangat harus yang mana ia tak mengeringkan kulit selepas kita bilas dengan air. Ramai yang dah cuba bagi feedback positif.



Boleh jadikan sebagai minifacial 3 kali seminggu scrub muka guna pobling brush ni baru la pembersihan kulit lebih baik dan elakkan penyumbatan pori oleh sel kulit mati. Ni yang jadi kat kulit korang kalau tak cuci bersih.




Takutkan tambah dihari bahagia korang tiba kulit bermasalah terus boleh ganggu mood sehari.

Jue aziz pun suka dengan DYXY Cleanser ni katanya rasa kulit dia bersih jer. JOm kita tengok feedback dari pengguna DYXY Skincare.


Best sangat ker. Korang kena cuba tak cuba rugi Boleh digunakan sebagai rahsia pikat hati suami. Minta la bakal suami hadiahkan nanti lepas kawin boleh sama-sama buat minifacial di rumah. Pengantin lama pun boleh juga nak minifacial minta la suami hadiahkan sempena anniversary. Bestnya..


Video feedback dari Jue Aziz sendiri.

Nak tahu info lanjut berkenaan DYXY Skincare ni boleh roger akak yer. 

Selamat Petang



2 comments: