Friday, 8 March 2019

Produk Baru DYXY : DYXY Skincare Diformulasikan Khas Untuk Rutin Penjagaan Kulit Wanita Asia

Alhamdulillah yang dinantikan oleh DYXY Lover, kini DYXY Skincare telah berada di pasaran mulai 30 Januari 2019.

DYXY Skincare Berasaskan Pati Botanical  Serta Sumber Semulajadi

DYXY Skincare diformulasikan khas untuk rutin penjagaan kulit harian wanita Asia.Dengan cuaca di Malaysia yang panas dan terdedah kepada sinaran UV, DYXY Skincare diformulasikan menggunakan bahan semulajadi seperti pati botanical yang sangat sinonim dengan tradisi orang ASIA antaranya minyak kelapa dan pegaga yang membantu melembapkan kulit, menyingkirkan kotoran pada pori kulit dan mengembalikan keremajaan kulit. Terdapat beberapa lagi bahan ramuan aktif yang akan kita kongsikan dalam post akan datang. 

 
DYXY Skincare sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif kerana DYXY Skincare ini bebas pewangi sintetik, bebas paraben dan dikilangkan oleh kilang yang bertaraf GMP serta bebas ekstrak haiwan. DYXY Skincare ini mempunyai NOT KKM. DYXY juga telah mendapat kelulusan daripada SIRIM. DYXY Skincare disahkan selamat oleh SIRIm terutama daripada bahan kimia bahaya terutamanya merkuri. So boleh gunakan DYXY tanpa perlu risau lagi.Siri penjagaan kulit dari DYXY Skincare ini diformulasikan hasil gabungan bio teknologi canggih dari Jepun dan ramuan kosmetik dari Perancis. Dengan ramuan yang premium DYXY Skincare memberikan peluang kepada wanita di Asia untuk mempunyai rutin penjagaan kulit dengan kualiti yang premium pada harga mampu milik.

3 PRODUK SKINCARE

DYXY Skincare terdiri daripada 3 produk iaitu

i) Amino Acid Bubble Cleanser

Amino acid bubble cleanser dengan tekstur buih yang lembut menjadikan cucian pada kulit secara lembut dan mendalam. Mempunyai aksesori tambahan iaitu pobling brush yang mempunyai fungsi untuk menanggalkan kulit mati dengan lebih mendalam,

Pobling brush ini boleh diperolehi secara percuma dengan pembelian Set Basic DYXY atau belian starter combo DYXY Skincare. Manfaat pobling brush boleh baca lanjut di sini.
                                                          RM 89 (100 ml)


                                                      RM99  Starter combo (Pobling Brush + Cleanser)
ii) Essence Toner

Essence toner DYXY tidak seperti toner biasa di pasaran dengan tekstur lebih likat kerana mempunyai pati serum. Tidak memedihkan kulit seperti effect kandungan alcoh seperti sesetengan toner yang dijual dipasaran. Dan paling penting bahan-bahan didalam Essence toner ini membantu mengecilkan pori kulit, mengecutkan jerawat dan membantu seimbangkan pengeluaran minyak pada kulit.


                                                              RM 109 (100ml)


iii) Tender Nourishing Essence (serum)

Essence yang sangat pekat dan likat. Setitis sahaja cukup untuk cover keseluruhan kulit muka. Ramuan aktif yang membantu memberikan kelembapan pada kulit, membantu penghasilan kulit baru dan membantu memudahkan parut jerawat jeragat dan paling penting ke arah mendapat kulit sihat dan berkilat macam bayi.                                                              RM 129 (30 ml)


Kulit Lembut Seperti Bayi dengan DYXY Skincare

DYXY Skincare dirumuskan khas dengan empat fungsi utama iaitu meningkatkan pemulihan kulit wajah, meningkatkan keanjalan kulit, meningkatkan kelembapan kulit dan  meningkatkan kesihatan kulit.

Dengan ramuan berasaskan phyto nutrient dan hydrolyzed protein, DYXY Skincare menawarkan penyelesaian kepada masalah-masalah kulit seperti kulit berjerawat, kulit berminyak, kulit kusam, kulit berjeragat dan tona kulit yang tidak sekata.

Dengan ramuan aktif yang sangat unik dan dimport khas dari perancis dan jepun memberikan kesan seawal 7 hari sehingga sebulan.

Kebanyakan maklumbalas yang diterima daripada pelanggan berpuas hati dengan kesan DYXY Skincare membantu merawat kulit ke arah kulit lembut seperti bayi.

Masalah Jerawat Berkurang Dengan DYXY Skincare
Masalah jerawat yang paling merungsingkan wanita di luar sana. Sebaiknya kita ingin tampil yakin selesa dan beseri. Masalah jerawat meninggalkan parut dan punca ketidak selesaan pada kita.

DYXY dengan ramuan Aktif Licorice didalam enseence toner, membantu seimbangkan pengeluaran minyak pada kulit dan mengurangkan masalah je


Pori Kulit Makin Halus dengan DYXY Skincare


Masalah pori kulit kasar dengan lelaki ni memang sinonim sangat kan. Dengan DYXY Skincare, ramuan aktif didalam essence toner diformulasikan untuk membantu mengecilkan pori kulit dan juga melembapkan kulit. Baru la kulit selembut bayi dan pori halus je.

Testimoni lain DYXY Skincare

5) Testimoni Pobling Brush

Promosi DYXY Skincare Set Basic

Sempena pelancaran DYXY Skincare, pengguna dapat jimat RM50 beserta hadiah limited edition((tuala mula DYXY dan Pobling Brush) daripada DYXY terhad untuk 5000 set terawal.Untuk pertanyaan lanjut boleh whatasp 0133507996

Sekian, terima kasih
1 comment: