Saturday, 23 March 2019

Kebaikan Pobling Brush DYXY Skincare

Apa itu Pobling Brush?


Pertama kali tengok pobling brush rasa eh benda apa ni eh. Sebenarnya ini merupakan salah satu teknologi di Jepun rata-rata cleanser terkini terdiri daripada jenis bubble dan menggunakan pobling brush.

Ni lah rupanya pobling brush bagi yang tak pernah tengok lagi.


Apa fungsi Pobling Brush ni sebenarnya?

Pobling ni dengan tekstur lembut membantu untuk kita mencuci kulit dengan lebih mendalam. Kesan seperti scrub kulit atau double cleanse. Membantu untuk menanggalkan sisa kotoran atau sisa kulit mati yang terdapat di lapisan kulit kita. Kenapa perlu cuci bersih? Sebab kita taknak ia menjadi punca masalah kulit lain seperti pori tersumbat, minyak berlebihan dihasilkan oleh kulit dan paling serius pembentukan jerawat.


Kiranya mereka yang menggunakan Cleanser dengan pobling brush seperti sedang melakukan minifacial dirumah jimat dan hasil kulit yang menakjubkan.


Macam mana nak pakai Pobling Brush ni?

Pobling brush ni manual ye kawan-kawan so korang tekan pump bubble cleanser sekali atau dua kali bila keluar buih tu boleh la gosok kulit perlahan-lahan tak lebih dari 15 saat. Pengguna pobling brush ini digalakkan hanya 2-4 kali seminggu sahaja sekiranya berlebihan bimbang menyebabkan kulit kering. Kawan-kawan boleh cuci muka hanya menggunakan tangan dengan urutan membulat secara perlahan bagi hari hari tanpa pobling brush.


Kesannya memang best sangat rasa kulit di bahagian hidung yang ada blackhead ni rasa licin dan paling penting berkilat hihi.


Penggunaan secara konsisten mengelakkan pori tersumbat dan mengurangkan kejadian whitehead, blackhead dan juga jerawat.




Tak caya cuba la sekali. Ada promosi pengenalan untuk mereka yang mempunyai bajet rendah boleh cuba dengan belian starter combo DYXY dahulu.


Hanya rm99 untuk dua item ini.

Antara feedback dari kawan-kawan akak sendiri yang kali pertama menggunakan DYXY Skincare.



Sekiranya kawan-kawan mempunyai peruntukan lebih saya syorkan sangat dapatkan set basic DYXY yang tengah promosi sekarang dengan harga RM277. Terhad kepada 5000 unit pertama je tau.

Untuk pertanyaan lanjut atau tempahan boleh wasap akak yer. Untuk maklumat lanjut item promosi DYXY skincare boleh klik disini.


Sekian, terima kasih.

0 comments:

Post a Comment