Monday, 15 October 2018

Senarai Agent Bandar Baru Bangi

Senarai Agent DYXY di Bandar Baru Bangi

Assalamualaikum semua 

Peminat DYXY Cosmetic pasti merungsingkan apabila korang nak guna DYXY, time tu lah DYXY dah habis pastu nak pakai segera.

Haa akak bersama-sama team sprinter akak ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery atau Delivery secara percuma sekitar Bandar Baru Bangi.

Stokis Putrajaya Cyberjaya Bangi

                                                   Stokis Dayah Sprinter - 013- 3507996

Hai ni lah akak dayah sprinter. Akak merupakan Stokis DYXY yang aktif di Bandar Baru Bangi dah memandangkan akak sambung master di UKM Bangi. Lagi mudahla akak nak COD barang DYXY. Dan satu lagi berita gembira, mulai 28 Oktober 2018 ini akan diadakan Carboot Sale di Pusanika UKM Bangi dan akak akan join buka Booth DYXY disana.


Bagi peminat DYXY yang masih belum cuba produk DYXY, boleh la jemput singgah mulai 3 petang hingga 7 petang bertempat di Pusanika Bangi UKM. Waze je la sekejap je sampai nanti. Akak akan bagi produk DYXY percuma untuk 20 pelanggan terawal. Jom singgah jangan lepas kan peluang.


COD : Putrajaya, Cyberjaya, Bandar Baru Bangi, UKM

Selain itu, kalau ada yang nak dapatkan DYXY secara walk in boleh singgah ke vendor butik rackzone bangi tester dan ready stock dyxy ada disana. Free gift menarik menanti korang.

Baca : Rackzone Bangi

Apa-apa pertanyaan boleh whataps jer akak yer.

Sekian, terima kasih


0 comments:

Post a Comment