Wednesday, 15 August 2018

DYXY MERDEKA SALE MURAH MURAH MURAH

DYXY MERDEKA SALE

Wow menarik BC Cream dah nak abis. Haruslah GRAB DYXY promosi MERDEKA pasti JIMAT berbelanja.

Sempena bulan kemerdekaan ini dan sempena DYXY dah keluarkan produk terbaru iaitu DYXY Cleansing Wipe, Jom nikmati diskaun Promosi merdeka sehingga RM 50 dan dapatkan tester Cleansing Wipe secara percuma.

Wowww sangat bagi pengguna setia DYXY, Brush korang masih lagi elok cuma BC Cream dan Facemist je dah habis. So apa kata korang shopping SET Dol Said, hanya RM240 sahaja. Haaa kalau belian tanpa diskaun untuk pengguna baru biasanya RM 290. Dengan promosi merdeka DYXY ada boleh dapatkan 2 set facemist & bc cream dengan hanya JIMAT RM50 wowwww sangat.Haaa peminat DYXY yang dah lama mengidam nak cuba mascara DYXY yang lentik dan mudah cuci tu inilah masa yang sesuai sangat sambil korang repeat order beli BC Cream dan Facemist yang dah habis tu boleh la skali cuba mascara. Dengan belian promosi merdeka DYXY set RENTAP ni hanya RM 180 berbanding harga asal RM 210, korang JIMAT RM30.Wowww RM 30 sapa nak bagi kat korang. Jom dapatkan segera selagi promosi masih berjalan sehingga 31 Ogos 2018.


Dan bagi peminat DYXY lipstick dengan promosi merdeka DYXY Set Mat Salleh dan DYXY Set Mat Kilau korang tak perlu nak pening pening pikir nak pilih lipstick warna apa. Boleh Grab terus 2 lipstick dengan warna berbeza untuk kelihatan lebih memukau, akak suka kombinasi sexy nude dan red cherrry. Apa yang ada dalam promosi merdeka DYXY Set mat kilau macam gambar di bawah.


Dapatkan lipstick dengan kombinasi pilihan yang menarik dan boleh dapatkan mascara sekali dengan belian SET MAt Kilau dengan harga promosi RM250 berbanding harga asal RM 300.

Haaa promosi yang terakhir sekali adalah DYXY Set Mat Salleh dengan harga RM250 berbanding harga asal RM 295. Promosi merdeka DYXY Set Mat Salleh ni pasti mengembirakan mereka kat luar sana yang sukakan facemist dan lipstick DYXY. Dengan promosi merdeka DYXY Set Mat Salleh korang boleh beli facemist dan lipstick dengan harga JIMAT RM45 melalui combo merdeka DYXY Set Mat SallehBagi peminat DYXY yang ingin dapatkan promo merdeka ini boleh hubungi saya mellaui whataps ditalian 0133507996 atau boleh lajak terus singgah kedai rackzone bangi berdekatan tabung haji warta bangi untuk cuba sendiri tester dan beli.

Selamat Menyambut bulan kemerdekaan dari saya Dayah Sprinter

Sekian terima kasih

0 comments:

Post a Comment