Thursday, 15 February 2018

DXYX Facemist Baru Berteknologi Nano

DXYX Facemist Baru Berteknologi Nano


DXYX Facemist Baru Berteknologi Nano wow sangat tau , untuk makluman semua.

 DYXY telah mengeluarkan facemist DYXY baru yang mana ramuan yang masih sama cuma packaging ditukar dengan menggunakan teknologi nano. Dulu mengguna semburan air sekarang menggunakan semburan wap. Packaging baru ni sebiji macam kalo korang ada deodorant spray. Jangan lepas ni buat spray ketiak pulak hahahah.

DYXY Facemist baru


DYXY Facemist lama

Untuk makluman semua, nanoteknologi merupakan revolusi dalam rejim kosmetik dimana ia diaplikasi dalam bentuk fungsi dan packaging untuk memberikan kesan lebih baik.

Banyak manfaat facemist ini selain untuk setting sebelum mekap, juga memberikan kesan instant glow kepada pemakai dan juga jika dispray selepas selesai mekap membantu untuk mekap tahan lebih lama. Selain itu, facemist juga boleh membantu mengecilkan pori kulit .

Melalui teknologi semburan wap ni kadar resapan mineral facemist ke kulit berlaku lebih cepat dan muka akan jadi glowing serta merta. Hihi sama je bestnya dengan facemist lama. Cuma yang ni lebih ringan dan packaging dia sangat menarik tidak mudah pecah kalau korang pos kepada yang tersayang. Haa kalau belum cuba facemist baru meh cepat wasap kami do 0133507996 pasti berbaloi


Sekian naa terima kasih

Dayah Sprinter
Stokis DYXY 

.0 comments:

Post a Comment