Friday, 19 January 2018

Stokis Baru Dyxy Bandar Baru Bangi di bawah Sprinters Empire

Stokis Baru Dyxy Bandar Baru Bangi di bawah Sprinters Empire

alhamdulillah pada tanggal 16 Januari 2018, Sprinters Empire telah melahirkan seorang lagi Sprinters Leader iaitu Stokis Fatihah. Tahniah
Bermula sebagai agen pada Disember 2017 dengan modal permula Rm1104. Beliau telah membuat sale Dyxy hampir 100 set dan terkini ketika upgrade sebagai Stokis telah restock lagi 50 set. 

Alhamdulillah beliau berjaya jana pendapatan tambahan lebih 3 angka seminggu dan pernah  restock 40 set dalam masa seminggu stok tersebut abis.Anggaran keuntung dalam Rm 2000 woww sangat


Sapa fatihah ni.

Beliau merupakan pelajar master di UKM Bangi secara sepenuh masa dan masih muda.

Merupakan seorang ibu dan mempunyai anak lelaki berusia lebih kurang 2 tahun. Haaa nampak tak sapa kata pelajar tidak boleh berjaya dan jana pendapatan sehingga 4-6 angka.

Beliau telah berjaya upgrade kepada stokis dalam masa tak sampai 2 bulan.

Hebat sangat kan. Insyallah dengan ada Sprinters Empire Academy kita akan bantu Stokis Fatihah untuk berkembang dan bina empayarnya sendiri. Baru sehari berstatus stokis beliau telah berjaya daftar seorang lagi agen baru.
Haaa tunggu apa lagi jom sertai kami segera di Sprinters Empire sebagai agen kami. Modal permulaan hanya rm1280 dan kami akan ajar anda sehingga berjaya bermula dengan asas tip cara nak mulakan pernigaaan secara online.

Produk Dyxy ni antara yang viral dan terlaris di pasaran sekarang. Jadi la antara perintis usahawan dyxy di kawasan anda yang berjaya menjana pendapatan luar biasa dengan Dyxy.

Wa 0133507996 segera

0 comments:

Post a Comment