Saturday, 20 January 2018

Kat Mana Nak Beli DYXY Original Secara Walk in

Kat Mana Nak Beli DYXY Original Secara Walk in 

Haaa mesti ramai yang nak cuba produk DYXY yang sangat Viral ni sampai Mummy didie alias pun dah berdaftar jadi agen DYXY di HQ DYXY malam tadi. Baru tau Mummy Didie alias antara selebriti yang menggunakan DYXY dan dia tahu permintaan DYXY sangat tinggi dan menguntungkan terus tak lepas peluang untuk join kami dibawah leader yang sama iaitu Myra Rosla adik kepada founder

Selamat datang ke DYXY Mummy didie alias
viral sangat DYXY ni sampai semalam dalam live mummy didie alias ni tak sampai 30 minit dah cecah 3000 view dan beratus meseg tanya kat mana nak beli. Kat mana nak beli. 

Haaa nak beli online boleh wa 0133507996 atau follow ig kami dyxy_by_dayahsprinter atau klik sini. dan like Fb page Kami DYXY by Dayah Sprinter

Ok untuk nak cuba tester dan nak tengok barang di Rackzone Bangi di deretan kedai di belakang Kipmall Bangi/Warta Bangi betul-betul dekat Tabung Haji. Haa situ macam-macam ada nak cari kosmetik, nak cari kasut, nak cari baju, nak tempah baju punnnn. Dapatkan segera semua item ada, BC Cream, Facemist, Brush, Mascara dan Lipstick keluaran terbaru DYXY.


Beli DYXY Walk in Di Rackzone Bangi


haaa tunggu apa lagi jom segera ke sana dapatkan stok dyxy segera sementara promosi masih berlangsung untuk harga combo.

Sekian

terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire

0 comments:

Post a Comment