Wednesday, 15 November 2017

Shaklee Cyberjaya Putrajaya Perkhidmatan COD Pantas dan Stok Sedia ada

Shaklee Cyberjaya Perkhidmatan COD Pantas dan Stok Sedia ada.Anda sedang mencari pengedar shaklee yang berdekatan. Kehabisan stok shaklee atau baru bermula nak guna shaklee.


Jangan risau, kami sentiasa ada stok dan boleh COD secara percuma kepada anda pada masa dan tarikh yang dijanjikan.

Promosi Vivix mulai 1 Nov 2017-30 Nov 2017

Kenapa Perlu Membeli dengan saya?

Sebab Stok kami banyak hihi. Sampaikan upline sideline tak kira rank dari distributor, supervisor, coordinator ke master pernah datang cari saya untuk stok yang saya ada. Sebab kebetulan shaklee pun dah out of stock.

Perkhidmatan penghantaran yang pantas, sebagai contoh minggu lepas ada pelanggan yang cari herbal blend untuk anaknya yang HFMD, close deal dan dalam masa 3 jam barang sampai depan pintu rumah. Kebetulan pelanggan ni di Putrajaya

Ada yang hari ni mencari-cari nutriferon dah berhari-hari. Alhamdulillah dia dapat nutriferon terakhir dari saya zasss tak sampai sejam barang dapat.

Perkhidmatan COD pantas bergantung kepada waktu kedua-dua pihak selesa. Insyallah kami cuba dalam masa 24 jam untuk kawasan berdekatan kecuali atas faktor yang tidak dapat dielakkan sebab berada di luar kawasan atau balik kampung.

Jimat kos pos kerana kami boleh COD secara percuma kepada anda di Putrajaya dan Cyberjaya.

Juga termasuk konsultasi percuma cara penggunaan produk shaklee.

Juga kami insyallah akan berkongsi tips berkaitan kesihatan. Anda jangan malu atau segan untuk dekat dengan kami. Nak tanya tips kurus, nak tanya tips jana pendapatan atau nak tanya tips untuk kecantikan semua boleh. Kita akan share di blog ni insyallah dari masa ke semasa.

JOM hubungi saya segera

Dayah Sprinter 
Pengedar Shaklee Cyberjaya
SID 1110814
COD Percuma di Cyberjaya
Pos seluruh Malaysia.

Sekian, terima kasih

0 comments:

Post a Comment