Tuesday, 9 October 2018

Usahawan DYXY Putrajaya Cyberjaya

Senarai Agent DYXY di sekitar Putrajaya

Assalamualaikum semua 

Peminat DYXY Cosmetic pasti merungsingkan apabila korang nak guna DYXY, time tu lah DYXY dah habis pastu nak pakai segera.

Haa akak bersama-sama team sprinter akak ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery atau Delivery secara percuma sekitar Putrajaya dan Cyberjaya.

Stokis Putrajaya Cyberjaya Bangi

                                                   Stokis Dayah Sprinter - 013- 3507996

Hai ni lah akak dayah sprinter. Akak merupakan Stokis DYXY yang aktif di Putrajaya dan kawasan sekitar. Akak memang sentiasa ada stok dan insyallah boleh COD segera cuma memandangkan akak tengah sambung belajar sekarang, kena arrange masa untuk COD supaya tak Clash dengan waktu tengah Kelas.
COD : Putrajaya, Cyberjaya, Bandar Baru Bangi, UKM

 Akak sekarang tengah sambung belajar di UKM Bangi mulai September 2018 sehingga MAc 2020 Insyaallah. Haa adik2 UKM Bangi kalau ada nak DYXY hai hai je akak yer kejap je akak sampai.

Agent DYXY Putrajaya -Naqiah 

Selain akak, team akak ada beberapa agent DYXY yang bantu cover permintaan tinggi daripada warga Putrajaya dan Cyberjaya untuk dapatkan DYXY. Antaranya :

Agent Naqiah Firdaus atau boleh panggil Kak Qie

  Agent Naqiah -019-923 2248

Akak qie ni sentiasa ada stock dan sepantas kilat la boleh hantar stok kat korang. Insyallah paling cepat kurang 24 jam kecuali la stock dia licin kena borong dengan peminat setia DYXY. 

Kak qie ni tinggal sekitar Presint 15 dan beliau menyediakan perkhidmatan COD sekitar Putrajaya dan Cyberjaya secara percuma tau. Siap ada free gift menarik lagi. Haaa kalau berkenan cepat2 whataps akak qie yer.

COD : Putrajaya dan Cyberjaya

Kalau nak follow ig dia pun boleh search Ig macam kat bawah ni yer.



Agent DYXY Bonda Intan

Haaa sorang lagi agent akak yang terpantas di Putrajaya ni akak Bonda Intan. 
 Agent Bonda Intan -019-833 8721



COD : Putrajaya Cyberjaya Sepang

Akak Intan ni pun sentiasa ada stock dan sepantas kilat la boleh hantar stok kat korang. Insyallah paling cepat kurang 24 jam kecuali la stock dia licin kena borong dengan peminat setia DYXY. 

Kak Intan ni tinggal di Salak Tinggi dan bekerja di Putrajaya dan beliau menyediakan perkhidmatan COD sekitar Putrajaya dan Cyberjaya serta Sepang secara percuma tau. Siap ada free gift menarik lagi. Haaa kalau berkenan cepat2 whataps akak intan yer.

Boleh follow kak intan jugak di IG



Baca : Agent DYXY Sepang

Agent DYXY Putrajaya -Tcer Dyrah

Haaa sorang lagi agent akak yang terpantas di Putrajaya ni Sis Dyrah.


  Agent Tcer Dyrah  -017-628 1987

Sis Dyrah tinggal sekitar presint 11 dan bekerja di sekitar presin 9. Agent Dyrah ni sentiasa ada stock dan sepantas kilat la boleh hantar stok kat korang. Insyallah paling cepat kurang 24 jam kecuali la stock dia licin kena borong dengan peminat setia DYXY. 

Beliau menyediakan perkhidmatan COD sekitar Putrajaya dan Cyberjaya secara percuma tau. Siap ada free gift menarik lagi. Haaa kalau berkenan cepat2 whataps sis Dyrah.


COD : Putrajaya, Cyberjaya, UPM, Uniten

Boleh follow Dyrah jugak di IG

Haaa ni semua senarai agent akak yang terpantas dan servis tip top lah sekitar putrajaya dan cyberjaya. Haa untuk kawasan lain pulak

Baca : Agent DYXY Johor Bahru
           Agent DYXY Sepang
           Agent DYXY Kuching Sarawak
          Agent DYXY Bandar Baru Bangi

Sekian selamat petang.

2 comments:

  1. Singgah sini :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2018/10/its-over.html

    ReplyDelete