Sunday, 14 October 2018

Senarai Agent DYXY Johor Bahru

Senarai Agent DYXY di sekitar Johor Bahru

Assalamualaikum semua 

Peminat DYXY Cosmetic pasti merungsingkan apabila korang nak guna DYXY, time tu lah DYXY dah habis pastu nak pakai segera.

Haa team sprinter akak ada menyediakan perkhidmatan Cash On Delivery atau Delivery sekitar Taman Daya Johor Bahru.

Agent DYXY Johor Bahru


                                                   Agent Nurul - 60 19-757 3787

Haa kak nurul ni merupakan agent DYXY yang aktif di JB, insyallah stok di tangan sentiasa ada. Dan terkini beliau ada borong Parfume limited edition DYXY. Parfume ni hanya dikeluarkan 3000 botol jer dan dah abis tak sampai sebulan. Nak dapat make over percuma produk DYXY, boleh cepat2 whataps sis nurul ni.



COD : Johor Bahru, Taman Daya

Orang-orang johor nak dapatkan DYXY boleh contact sis nurul, sis nurul pun jual meeracle. Nak tau lagi dekat jom follow ig sis nurul.


Selamat tengahari




0 comments:

Post a Comment