Friday, 12 October 2018

Promosi Make Over Percuma DYXY Dengan Myrajerfamily

Percuma Make Over DYXY

Assalamualaikum dan selamat pagi. Seronok tak kalau korang diberi peluang untuk cuba produk DYXY secara percuma bukan satu tau 5 item DYXY dari BC Cream sampai Mascara kita bagi cuba secara percuma.

Haa siap ada yang dapat produk DYXY secara percuma.

Jom kita tengok program yang dah berlangsung lebih dari 20 orang cuba make over percuma di bawah team myrajerfamily dan dapat free produk DYXY. Haruslah seronokkan.


Haaa nak jadi macam kawan-kawan kita kat bawah ni dapat rasai sendiri kesemua produk DYXY secara percuma dan ada dapat produk DYXY percuma lagi



Seronok kan free bukan rugi apa2 kan. Untuk introducer yang ajak kawan-kawan join make over ni kita bagi hadiah DYXY yang paling istimewa gitu, So adik-adik kat UKM, UPM, Uniten dan akak kat kementerian nak dapatkan DYXY secara percuma meh whataps kita. Korang ajak la kawan-kawan join skali kita buat make over kat surau ke kat asrama ke masa rehat atau waktu free. Bagi kumpulan yang capai 10 orang nanti kita bagi percuma produk DYXY pada ketua. Pada peserta pun akan dapat tapi special lagi untuk ketua. So jom contact akak segera nanti kita aturkan masa ye.



Antara pelanggan di bawah myrajerfamily yang dah cuba dan berpuas hati terus grab combo set DYXY. Haa ada yang terus jadi agent dan ada yang upgrade stokis. 

Oklah sampai disini sahaja akak share tentang program make over ni.

Sekian selamat petang

0 comments:

Post a Comment