Monday, 15 October 2018

FAQ DYXY

FAQ DYXY

Ramai yang mula menunjukkan minat berkenaan DYXY.

Bagi pengguna baru mesti korang nak tahu pasal latar belakang DYXY ni kan

Baca : Latar Belakang DYXY
Pengeluaran terawal DYXY bermula dengan BC Cream dan seterusnya berkembang kepada Set Basic dan Akhirnya sekarang terbaru Cleansing Wipe. DYXY juga sedang melebarkan sayap dengan mengeluarkan Parfume DYXY di bawah DYXY Fragnance dan akan datang DYXY Skincare.

Baca : Info Produk DYXY BC Cream, DYXY Skincare dan DYXY Fragnance




DYXY BC Cream ada SPF 50 bertujuan untuk lindungan kulit daripada  sinaran UV. Sinaran UV ni berlebihan boleh menyebabkan kulit sunburn dan kesan jangka masa panjang kulit akan bermasalah jeragat dan paling ditakuti boleh menyebabkan kanser kulit. So adik-adik yang tak suka mekap, mekap ni kadang bukan sekadar cantik jugak untuk lindungi kulit dari terus rosak. 






Haa sampai sini saja akak share berkenaan FAQ DYXY, untuk pertanyaan lanjut boleh terus whataps akak. Terima kasih

4 comments: