Wednesday, 31 October 2018

DYXY BUAT SALE TAK MASUK AKAL NOVEMBER 2018

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera bagi peminat DYXY,

Untuk makluman semua, mulai 30 Oktober 2018 sehingga 1 November 2018 atau sehingga stok 10 ribu unit DYXY terjual maka promosi ini berakhir.


Julung kalinya DYXY membuat promosi yang tidak masuk akal. Ramai peminat DYXY yang dah teruja dan tak sabar nak dapatkan segera promosi DYXY November yang tak masuk akal tu.

Promosi DYXY November 2018 berdasarkan tema V.I.C, Very Important Customer sebagai tanda penghargaan kepada peminat DYXY yang menyokong DYXY selama ini.

Apa yang ditawarkan adalah;

1) Pembelian 2 Set Complete DYXY pada harga RM 480 (harga asal RM600) & Percuma Set DYXY bernilai rm190.



Hanya dengan RM 480, korang akan dapat

2 x BC Cream DYXY+ 1 BC Cream DYXY (Free) 
2x  Facemist DYXY + 1 Facemist DYXY (Free)
2x Brush DYXY
2x Lipstick DYXY + 1 Lipstick DYXY (Free)
2x Mascara DYXY 

Wow sangat ikut semua ni bernilai hampir rm790 tapi dengan DYXY SALE tak masuk akal ni korang dapat beli dengan harga RM480 sahaja terhad kepada 10 ribu unit pertama.


2) Pembelian 1 Set Complete DYXY pada harga RM 240 (harga asal RM300) & Percuma Lipstick DYXY bernilai rm45.


Hanya dengan RM 240, korang akan dapat

1 x BC Cream DYXY
1x  Facemist DYXY 
1x Brush DYXY
1x Lipstick DYXY + 1 Lipstick DYXY (Free)
1x Mascara DYXY 

Wow sangat ikut semua ni bernilai hampir rm345 tapi dengan DYXY SALE tak masuk akal ni korang dapat beli dengan harga RM240 sahaja terhad kepada 10 ribu unit pertama.

3) Pembelian 2 Set Perfect DYXY pada harga RM 360 (harga asal RM660) & Percuma Set DYXY bernilai rm125



Hanya dengan RM 360, korang akan dapat

2 x BC Cream DYXY+ 1 BC Cream DYXY (Free) 
2x  Facemist DYXY + 1 Facemist DYXY (Free)
2x Brush DYXY
2x Lipstick DYXY 

Wow sangat ikut semua ni bernilai hampir rm660 tapi dengan DYXY SALE tak masuk akal ni korang dapat beli dengan harga RM360 sahaja terhad kepada 10 ribu unit pertama.

Akhir sekali promosi untuk belian Lipstick pada harga RM 120 termasuk postage


Haa so dapatkan segeraa kat akak ada 30 set je sapa cepat dia yang untung. Whatapas akak segera 0133507996

Terima kasih
Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment