Sunday, 23 September 2018

TAK PERLU KE SPA KULIT DAH MULUS DENGAN DYXY SKINCARE TERBARU

TAK PERLU KE SPA KULIT DAH MULUS DENGAN DYXY SKINCARE TERBARU

Berita tergempar.

Berita Tergempar.

Woww DYXY Skincare akan keluar di pasaran tak lama lagi, Puan Dyana kita dah buat live pada 19 September 2018 sempena sambutan hari lahirnya. Meh tonton kat sini live puan dyana.

Permulaan untuk 50 set sahaja, harga Founder kita Lady cakap insyallah mampu milik dan setanding dengan kualiti.

Untuk makluman korang, lady ni ada sijil sebagai beauty consultant dan bab penjagaan kulit ni dia memang sangat  arif.


DYXY masih dengan hala tuju yang sama, menghasilkan sesuatu yang mudah, ringkas dan dengan step penjagaan kulit  dengan 3 item daripada Skincare DYXY kesannya macam seumpama korang buat facial di SPA.


Haaa JIMAT tak, dah la DYXY Cosmetics sebelum ni pun dah ringkas , mudah jimat masa dan effect pada kulit memang menaikkan seri.

Ni dengan keluarnya Skincare terbaru DYXY pasti berbaloi dan ramai akan serbu.

Packaging yang nampak sangat exclusive.

Haa antara 3 item yang ada dalam Skincare DYXY adalah

1) DYXY Aminoacid Bubble Cleanser
2)DYXY Enssence Toner 
3)DYXY Tender Skin Nourishing Essence (Serum)





DYXY Cleanser

 DYXY Enssence Toner 
DYXY Tender Skin Nourishing Essence (Serum)

Haaa korang special sangat cleanser jenis foam ni , boleh cuci muka tanpa air. Siap ada aksesori Brush untuk dipasang apabila korang nak buat deep cleansing. Sesuai sangat untuk wanita zaman sekarang semuanya nak cepat, mudah dan hasil yang fantastik.

Tapi difahamkan aksesori tu mungkin untuk yang terawal dapat set dyxy skincare ni apabila ia berada di pasaran.

Harga ?? haa bab kata lady Dyana insyallah harga mampu milik dan setanding dengan kualiti. Ish tak sabar sangat kan. Amino acid ni salah satu unit asas protein yang mana protein ni sangat bagus untuk kesihatan kulit.

Tahniah diucapkan kepada  DYXY Cosmetic kerana berjaya menghasilkan satu produk yang inovasi macam ni dan memenuhi kehendak wanita sekarang.

So takda alasan lagi untuk korang tak cantik dengan DYXY. Skincare ada, Kosmetik ada dan yang akan datang Parfume pun ada wowwww sangat kan.

Dan skincare ini dirumus khas untuk semua jenis kulit termasuk yang mempunyai kulit sensitif dan skincare ni dah ada dalam list KKM tau. Dah ada not KKM so korang sila la menabung duit. 






Haa jangan lepaskan peluang, dah masuk pasaran akak bagi tau disini

Sekian, terima kasih




0 comments:

Post a Comment