Tuesday, 28 August 2018

SENARAI HARGA DYXY HQ

SENARAI  HARGA DYXY HQ

Haaa mesti ramai yang sedang survey harga DYXY kan

Oklah meh sini akak sprinter nak tolong share senarai baru yang HQ sediakan untuk mudahkan anda

Bila ada senarai harga ni senang la kan untuk kita nak beli pada pengedar yang sah.

Kalau terbeli yang terlalu murah tu bukan apa takut korang terkena DYXY yang FAKE. Bahaya sangat sampai barcode pun boleh ditiru.

Haaa senarai baru harga daripada HQ ni mesti mengembirakan ramai peminat DYXY. Sebab korang dapat JIMAT banyak walaupun belian dua item berbanding sebelum ini korang akan dikenakan bayaran secara loose bagi item yang tiada dalam combo.

Haaa senarai nya adalah seperti di bawah



Nak dapatkan tester percuma DYXY ??? Haaa jom la shopping dengan akak sprinter dalam bulan Ogos dan September ni. Jangan lepaskan peluang.



Sekian naa terima kasih.

0 comments:

Post a Comment