Monday, 27 August 2018

DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPE

DYXY GREEN TEA CLEANSING WIPE

Woww sangat sekarang ni untuk pencinta mekap dan juga pencinta DYXY, DYXY dah ada cleansing wipe sendiri. Menarik sangat kan . Bagi wanita diluar sana yang sukakan mekap pada masa yang sama sangat menjaga kesihatan kulit, pastinya sangat sangat menyukai DYXY Green Tea  Cleansing Wipe. Korang dah biasa guna Spray DYXY untuk segarkan muka???


Haaa DYXY Green Tea  Cleansing Wipe lebih 3 kali lagi menyegarkan sebab apa packaging satu kotak ada 38 mini pack. Setiap mini pack ni diseal, so lembapan dia tak tercemar selagi korang tak buka. Dan wipenya sangat moist, rasa macam korang pakai masker kat watson tu. Haaa sebab apa akak sprinter kata yang ni lebih 3-4 kali ganda menyegarkan berbanding spray dyxy, sebab spray tu lepas spray terus meresap ke dalam kulit. Yang lepas korang balik kerja, buka satu mini pack ni, korang letak wipe tu kat muka nak lagi best guna yang baru keluar dari peti ais. Fuhh perasaan dia tu memang best sangat terasa macam ada kat tempat bersalji tu. Lepas 2-3 minit mulakan mengesat mekap dimuka dan lepas tu cuba tengok kulit korang masa tu. Nampak segar dan paling penting bersih dari mekap dan tak memedihkan kulit.




Haaaa dan wipe tu nampak macam kecil, tapi cuba korang buka abis muat la muka korang. Wipe tu juga boleh guna depan belakang.

Haaa meh sini akak share salah satu testimoni menggunakan Green Tea  Cleansing Wipe dari DYXY.

Haaa akak sendiri pun dah try dan memang best sangat. Hari tu ada member di ofis yang jadi pelekat girl untuk perbarisan sukan. Mata abis bercelak, jenuh nak tanggalkan. Akak over dia wipe DYXY ni terus sekelip mata je tanggal secara lembut.


Haaa tunggu apa lagi jom dapatkan segera, pembelian satu kotak RM 39 sahaja. Satu kotak ada 38 mini pack. Satu mini pack ni ada satu wipe. Tujuan di pack mini untuk mengekalkan kebersihan dan kelembapan wipe. Kalau korang perasaaan, wipe jenama lain satu tu boleh buka tutup kadar bila dah buka, pelekat untuk tutup tu tak rapat so, wipe korang dah terdedah dengan persekitara luar. Kemungkinan kelembapan dia dah makin kurang dan kebersihan juga dah terjejas

Sebab itu la sekarang ramai yang memilih  DYXY Green Tea  Cleansing Wipe. Nak lagi best segara ada promosi istimewa untuk combo yanga da wipe. Korang dapat jimat lebih RM. Mana nak semak senarai harga tu boleh lihat di sini.

Sekian naa selamat mencuba




No comments:

Post a Comment