Monday, 14 May 2018

Pelajar Dan Surirumah Jana Bonus Raya Sebagai Usahawan DYXY

Pelajar Dan Surirumah Jana Bonus Raya Sebagai Usahawan DYXY

Hai assalamualaikum dan salam sejahtera.

Adik-adik, kakak-kakak diluar sana. Menjelang ramadhan tak lama lagi masing masing mesti dah tercari-cari apa aku nak buat yer untuk nak tambah pendapatan dan bonus raya tahun ni.

Yelah PRU14 dah berakhir dan kita pun dah ada di bawah pemerintahan baru. Semangat harusla baru kena lah USAHA lebih takkan nak harapkan manefisto HARAPAN untuk beri RM50 sebulan dan 2% caruman KWSP suami kepada isteri (surirumah)yang tiada pendapatan.

haa adik-adik yang masih belajar , walaupun manifesto HARAPAN untuk menangguhkan bayaran PTPTN sehingga gaji mencecah RM 4000. Sampai bila kita nak tangguh adik. So baik la cuba dari sekarang untuk JANA income sehingg 4 angka sebagai USAHAWAN DYXY. Serius memang mudah sangat dan sekejap je boleh dapatkan semula modal dengan permulaan RM 1360 sebagai modal agent.


Mudah sangat nak jadi AGENT ni apa yang adik-adik dan kakak perlu buat?

-Modal RM 1360 sebagai modal permulaan dan RM 1360 ni korang dapat STOK tau & percuma tau tanpa sebarang yuran keahlian agent.

-Korang cuma perlu belajar cara nak menggunakan Media Sosial seperti Instagram dan Facebook sebagai untuk buat promosi jualan samada ada secara langsung atau tidak langsung.

-Korang juga boleh guna aplikasi di shopee untuk buat iklan promosi DYXY.

Serius memang untung sangat bermula sebagai agent, bayangkan untuk satu set basic, korang boleh dapat RM 48 , jual 13 set confirm dah raya tahun ni boleh dapat untung bersih  atau bonus raya 4 angka.

Woww sangat kan. Amek la peluang ni segera untuk merubah nasib korang. Ramai dah usahawan usahawan DYXY yang berjaya jana pendapatan tambahan dan bonus raya 4 angka sebagai USAHAWAN produk DYXY ni tak kira lelaki atau perempuan

So Jom whataps akak segera untuk akak tolong daftarkan korang sebagai agent dan SEKARANG ada promosi ISTIMEWA bagi mereka yang berdaftar sebagai AGENT di bawah SPRINTERS EMPIRE. 

Selain dapat stok bernilai RM 1360 (dari modal permulaan), korang akan dapat free gift istimewa untuk berikan kepada pelanggan anda untuk permulaan restock. Kalau korang jauh dari KL, kita belanja kos pos haaa best tak? Kalau best jom whataps akak segera di talian 0133507996.

Adik adik yang tengah belajar di sekitar putrajaya, bangi dan cyberjaya iaitu dari CUCMS Cyberjaya, Uniten, Uitm, Unikl, UKM Bangi dan lain lain sangat-sangat dialu alukan

Selamat maju jaya dan selamat menyambut ramadan.

Sekian, dayah Sprinter

Stokis Putrajaya Cyberjaya dan Bangi

No comments:

Post a Comment