Monday, 5 February 2018

Promosi DYXY Sale Februari

Promosi DYXY Sale Februari

Wahh sempena tahun baharu cina dan bulan berkasih sayang, DYXY juga tidak melepas peluang untuk mendapatkan set DYXY dengan harga berbaloi. Jom hargai insan tersayang kita dengan memberikan sesuatu yang mereka suka.



Kosmetik DYXY yang sedang viral ni menjadi rebutan dan idaman semua wanita diluar sana tidak mengira umur. Jom kita lihat apa promosi DYXY Februari 2018 yang jimat sangat tu

Set DYXY Infinity Love Combo

Penjimatan sehingga RM110 wowww sangat dengan set infinity love combo. Anda dapat 2 set complete lady dengan harga jimat berbaloi daripada promosi biasa. Boleh beli berkongsi dengan kawan-kawan atau boleh hadiahkan pada isteri dan juga ibu yang tersayang.

Apa yang ada dalam Set Infinity Love Combo ni?

BC CREAM 2FACEMIST 2
BRUSH 2
MASCARA 2
LIPSTICK 2





Set DYXY Forever Love Combo

Penjimatan sehingga RM56 wowww sangat dengan Set DYXY Forever love combo. Bestnya forever love combo ni mungkin korang boleh kongsi dengan kawan-lawan yang belum ada masacara dan lipstick.

Apa yang ada dalam Set DYXY Forever love combo ni?

BC CREAM 1
FACEMIST 1
MASCARA 2
LIPSTICK 2

Dan set yang terakhir sekali set paling Bajet iaitu

Set DYXY Classy Love Combo

Penjimatan sehingga RM50 wowww sangat dengan Set DYXY Classy love combo. Ni antara kegemaran ramai sebab untuk permulaan nak cuba DYXY sebab ada mascara, lipstick DYXY yang best sangat tu memang tak cukup beli satu warna je dan ada BC Cream dan Facemist skali

Apa yang ada dalam Set DYXY Classy love combo ni?

BC CREAM 1
FACEMIST 1
MASCARA 1
LIPSTICK 2


 Haa nak tau pilihan warna lipstick yang ada macam kat bawah ni.

Contoh lipstick baru daripada DYXY yang dah upgrade kualiti lebih moist dan shining tapi finishingnya matte best sangat tau ada 3 code iaitu Sexy Nude, Flirty Me dan Red Cherry.  Apa bestnya lipstick ni boleh baca di sini

 Nak tau menariknya mascara, BC cream dan facemist DYXY ni boleh rujuk dengan klik pada nama-nama item ni BC Cream, Mascara dan Facemist.

 Haaa tunggu apa lagi jom dapatkan segera selagi stok masih ada.

Sekian terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire
Dyxy Putrajaya Cyberjaya

No comments:

Post a Comment