Tuesday, 13 February 2018

BC Cream DYXY habis nak Beli kat mana?

BC Cream DYXY habis nak Beli kat mana?

Pernah tak korang alami dah jumpa produk yang BEST GILER tapi sayangnya nak repeat order tak tau nak beli kat mana.

Yelah banyak pelanggan yang kami jumpa ni dia beli online dari seller tak dikenali , ada yang beli di tapak jualan atau booth ada yang beli kat negeri lain.


Bila dah abis survey punya survey tak jumpa. Aduhhh susah jugak kan. Kan best kalau DYXY ni oleh jumpa kat kedai, boleh try sendiri tester macam kat watson mesti best giler.

Haaa korang jangan tak tahu heeee sekarang kat putrajaya dah boleh pergi walk in untuk beli DYXY di Seyna House berdepan mydin putrajaya presint 15 di atas pustaka mukmin




Selain BC Cream dah abis, DYXY sekarang ada keluarkan lipstick baru dan juga mascara yang tengah meletop-letop dipasaran. Haaa korang bila dah try set basic pun dah best giler mesti rasa teringin kan nak cuba lipstick dan mascara.

Buat pelanggan yang berada berdekatan dengan bangi korang boleh singgah di Rackzone Warta Bangi lokasi di di belakang tabung haji warta bangi alaa korang google atau waze rackzone mesti ada. Situ ada tester set complete dyxy cari BC Cream sampai ke lipstick dan mascara. 

Untuk orang parit buntar pulak DYXY dah ada kat butik aleeya reezqy woww sangat tak kayuh basikal atau jalan kaki jer dari bus stop sampai. Kedai dia sebelah MR diy parit buntar



Best tauuu lepas boleh la fikir nak beli ketidak. Agak-agak dah suka sangat-sangat boleh terus beli. Macam akak-akak ni.




Alamak hujung bulan poket kering gaji tak masuk lagi tapi BC Cream dah abis huhuhu. Nak Beli DYXY semuanya jual online kena guna online banking atau bayar cash. Adoiiii gaji lagi 2 minggu macam mana.. Tolong takkan nak g kerja muka kusam huhuhu dah ada majlis nanti

Ok jangan sedih jangan gusar DYXY sekarang korang boleh beli secara online dengan menggunakan Kredit Kad. Haaaa best ke tak?? Best kan siap ada promosi free pos untuk malaysia bulan februari ni tau. Ok tunggu apa lagi jom  singgah sini shopee.

Alamak nak pakai cepat tapi takda transport macam mana ? Ok boleh terus roger kami wasap 0133507996 nanti kita zass cod time tengahari atau petang kalau kita tak dapat hantar kita hantar wakil yer

Ok sayang sayang semua jangan sedih na. BC Cream abis senang je nak dapatkan sekarang

Terima kasih

Dayah Sprinter
Stokis DYXY Malaysia


No comments:

Post a Comment