Monday, 22 January 2018

Sistem DYXY HUB : Manual Nak Daftarkan Agen dan Aktifkan Pembelian

Sistem DYXY HUB : Manual Nak Daftarkan Agen dan Aktifkan Pembelian

Haaa untuk rujukan para stokis DYXY sekalian. 

Korang mesti rasa buntu kan kali pertama nak menggunakan Sistem DYXY HUB ni macam cara nak daftarkan Agent pastu nak aktifkan.


Langkah 1 : Log Masuk DYXY HUB dan Klik icon register agent.



Langkah 2 : Masukkan butiran agent dan pastikan emel dan no telefon yang betul sebab emel dan sms akan dihantar kepada agent anda sebaik sahaja berjaya diaktifkan


Langkah 4 : Selepas berjaya dah daftar agent korang boleh back pergi interphase asal dan klik ruangan profile agent
Langkah 5 :Lepas tu klik kat icon yang ada tulisan agent kat bawah skali tu klik pada nombor 3. Nanti dia akan keluar macam kat bawah ni.



 Langkah 6 : Klik pada perkataan NEW dan korang akan jumpa macam kat bawah ni. Haa sebelum boleh klik activate korang kena g kat ruangan post cart dan buat belian 8 set DYXY.  Tapi kali ni belian tu korang masuk kat ruangan Agent tau bukan customer. Selesai urusan belian sampai ke cash out. Terus pergi balik ke bahagian profile agent dan klik "activate now". Nanti follow je arahan. Insyallah ok.


Haa tahniah kepada anda yang dah upgrade stokis Dyxy dan semoga berjaya recruit lebih banyak agent pada masa akan datang.

Sekian, terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire





No comments:

Post a Comment