Saturday, 20 January 2018

Latar Belakang DYXY dan Founder

Latar Belakang DYXY dan Founder

Assalamualaikum dan selamat pagi

Memandangkan Dyxy ni semakin viral sehinggakan selebriti pun mulai join untuk jadi usahawan DYXY, mesti ramai nak tahukan serba sedikit berkenaan DYXY.

DYXY ni diasaskan oleh Puan Dyana Roslan. 



Jom kita kenali founder DYXY.

Beliau merupakan ibu kepada 3 orang anak dan baru sahaja melahirkan anak ketiga pada tahun 2017. Masih muda umur dalam awal 30 an.

Mesti ramai yang kagum pada usia yang muda ni beliau dah bergelar jutawan kosmetik dan juga telaah berjaya membantu ramai lagi usahawan DYXY bergelar MASTER STOKIS level paling tinggi dalam DYXY untuk jana pendapatan LUAR BIASA cecah 6-7 angka woww sangat.



Ada dalam kalangan usahawan DYXY yang masih lagi belajar tetapi dah jana pendapatan luar biasa confirm nanti graduate tak perlu lagi nak risau pasal isu nak bayar ptptn nak cari kerja sebab pendapatan yang ada jika konsisten boleh menjamin masa depan yang lebih baik.

Untuk makluman korang semua puan dyana ni bukan calang-calang orangnya. Dia telah hampir 10 tahun dalam dunia kosmetik ni so dari pengalaman dia sebelum ni juga merupakan certified beauty consultant daripada CNI diaa gunakan untuk mengeluarkan produk DYXY yang viral dan meletop-letop dipasaran.


Sebab dari pengalamannya dia boleh paham kehendak yang wanita dan peminat DYXY perlukan. Makanya keluar la BC Creaam DYXY yang bertindak 4 in 1. Sebelum dok dengar BB Cream CC Cream EE Cream,foundation concealer. Haaa BC Cream DYXY ni kombinasi BB cream dan concealer, oleh itu memang menjimatkan pakai satu ni dah cukup untuk menutup cela kat muka dan melindungi kulit dari sinaran UV sebab ada SPF 50.

DYXY ni bukan syarikat MLM, ia lebih kepada trading macam syarikat lain. Tapi kebiasaannya syarikat trading ni dia margin keuntungan untuk agen tidak besar Tapi lain untuk DYXY margin keuntungan sekiranya anda menjadi agen DYXY kami memang sangat berbaloi. Yelah modal permulaan RM1280 anda dapat barang dan barang tersebut bila habis dijual ada dapat semula rm1280 + keuntungan RM384.

Sekarang DYXY masih lagi buka promosi untuk sertai kami sebagai agen tanpa bayaran tambahan untuk keahlian. Apa yang bayar hanyala semata-mata kos modal produk. Yang mana lepas terjual modal itu akan dapat semula dan keuntungan itu anda boleh kumpul untuk buat tabungan modal lebih besar untuk upgrade sebagai stokis.

Berdasarkan pengalaman sendiri, 2 bulan paling cepat terus upgrade sebagai stokis sebab mudah dapat banyak stok dan boleh recruit ramai agent. Seterusnya agent kami yang paling laju, yelah nama pun Sprinters Empire kan makanya semua pakai laju belaka lagi laju dari kami hahaha kurang 2 bulan dah upgrade jadi stokis yelah dah 40 set boleh habis dalam masa kurang seminggu baik ko jadi stokis la adik hihi. So adik ni dah jadi stokis.


Eh dayah dia jadi stokis ko stokis rugi la ko Hihi tak rugi DYXY dah sediakan sistem yang baik. Yang mana di bawah stokis boleh ada stokis. Setiap kali dia restock kita akan dapat komisyen alhamdulillah tujuannya sebagai persediaan untuk level tertinggi Master stokis perlu jualan sebulan capai 2000 set. Dengan adanya ramai agen kami, kami groom jadi stokis lama2 jumlah sale boleh la cecah 2000 set sebulan makannya boleh upgrade diri.

haaa so kena cepat korang. Sertai la kami cepat-cepat sementara promosi masih ada dan biar anda yang jadi stokis yang recruit stokis di bawah anda. Biar anda jadi perintis. Jangan tunggu hingga pasaran dah tepu masa so agak terlambat.

DYXY ni dari mana kilang kat mana?

hahah ni soalan biasa dapat masa awal-awal ni Asal produk Bumiputera ja orang punya persepsi lain Tapi ni bukan syarikat BUmiputera calang-calang tau dalam masa setahun perubahannya sangat mengkagumkan. BC Cream yaang merupakan killer produk dari DYXY formulasinya dari korea dan urusan packaging di Malaysia. Manakala produk facemist dan brush 100% dari Malaysia. Haaa ni bukan nya ambil daripada kilang yang timbang kilo tau. Ni Dyxy memang yang proper punya nak tanya kilang tak boleh citer P&C. 

Haaa takutla nak pakai nanti kulit rosak. DYXY ni hanya produk kosmetik bukan skincare. Macam korang dok beli macam-macam produk kosmetik kat watson tu. Beli bedak beli foundation. Haaa DYXY lebih kurang macam-macam produk.

Paling penting DYXY ni penuhi syarat yang KKM tetapkan dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya ye korang boleh rujuk dalam carian KKM disini

haaa tunggu apa lagi jom wa 0133507996 sekarang dan sertai kami SPrinters Empire untuk jana pendapatan luar biasa dengan DYXY.



Sekian dayah Sprinter

Founder Sprinters Empire


0 comments:

Post a Comment