Friday, 19 January 2018

Kat Mana Nak Beli DYXY Original Secara Walk in

Kat Mana Nak Beli DYXY Original Secara Walk in 

Haaa mesti ramai yang nak cuba produk DYXY yang sangat Viral ni sampai Mummy didie alias pun dah berdaftar jadi agen DYXY di HQ DYXY malam tadi. Baru tau Mummy Didie alias antara selebriti yang menggunakan DYXY dan dia tahu permintaan DYXY sangat tinggi dan menguntungkan terus tak lepas peluang untuk join kami dibawah leader yang sama iaitu Myra Rosla adik kepada founder

Selamat datang ke DYXY Mummy didie alias




viral sangat DYXY ni sampai semalam dalam live mummy didie alias ni tak sampai 30 minit dah cecah 3000 view dan beratus meseg tanya kat mana nak beli. Kat mana nak beli. 

Haaa nak beli online boleh wa 0133507996 atau follow ig kami dyxy_putrajaya_cyberjaya atau klik sini. dan like Fb page Kami DYXY Putrajaya Cyberajaya Dayah Sprinter

Ok untuk nak cuba tester dan nak tengok barang secara berdepan boleh lawati vendor butik yang kami join iaitu di Seyna House Putrajaya terletak di alamat tingkat 1, 57a, jalan diplomatik presint 15 Putrajaya, berdepan dengan Mydin di atas pustaka mukmin. Dibuka mulai jam 11 pagi hingga 7 malam selasa hingga ahad. Dapatkan segera semua item ada, BC Cream, Facemist, Brush, Mascara dan Lipstick keluaran terbaru DYXY.




Atau untuk warga bangi dan sekitar boleh kujungi RackZone bangi di deretan kedai di belakang Kipmall Bangi/Warta Bangi betul-betul dekat Tabung Haji. Haa situ macam-macam ada nak cari kosmetik, nak cari kasut, nak cari baju, nak tempah baju punnnn.





haaa tunggu apa lagi jom segera ke sana dapatkan stok dyxy segera sementara promosi masih berlangsung untuk harga combo.

Sekian

terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire

No comments:

Post a Comment