Wednesday, 17 January 2018

DYXY ke Lim Kok Wing University Wowww

DYXY ke Lim Kok Wing University Wowww

Haaa alhamdulillah DYXY kami sampai ke Lim Kok Wing University. Ada adik-adik manis yang bekerja disana nak dapatkan DYXY.



Sempat kita bertanya dah pernah cuba ke DYXY?

adik manis ni cakap dah saya dah cuba kawan saya punya tu yang nak order



Alhamdulillah order terus bersekali dua senang akak nak COD

kebetulan bulan ni ada promosi sapa yang buat belian combo paling basic Set Basic akan dapat Free gift coupon bernilai RM30 yang mana korang boleh guna untuk redeem 2 set basic lady. JIMAT weiii rugi sapa tak shopping cepat bulan januari ni.

Tunggu apa lagi khamis ni kan gaji meh wa 0133507996 sekarang jugak

Free gift lain yang cukup ekslusif dan menarik menanti anda.

Sekian, terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire

0 comments:

Post a Comment