Friday, 12 January 2018

CIRI-CIRI MASCARA PUJAAN HATI WANITA


CIRI-CIRI MASCARA PUJAAN HATI WANITA

Wowww DYXY telah melancarkan produk baru iaitu Mascara DYXY. Apa yang menariknya mascara DYXY ni


Best sangat tau sebab dah cuba memang nampak beza sebelum dan selepas pakai DYXY mascara ni.

haa nak tengok lagi dekat meh teropong video boomerang kami ni hahaha


haaa ok meh nak kongsi apa yang bestnya mascara dari DYXY ni

Mascara DYXY ni memenuhi ciri mascara pujaan hati wanita

Lentik dan Panjang Tanpa Perlu Bulu Mata Palsu

Yelah mata merupakan tempat tarikan utama pada wajah kita, orang kata dari mata turun ke hati gitu. Lumrah wanita untuk tampil cantik bagi tujuan untuk keyakinan dan untuk tampil kemas bila berurusan dengan orang. Bagi yang bulu mata berapa nak ada, nak pakai bulu mata palsu trasa was was takut jatuh hukum haram sebab ada pendapat ulamak yang mengatakan haram memakai bulu mata palsu.


Kalis Air dan Tak Hitam Bawah Mata

Nak bulu mata lentik dan panjang tapi tak nak pakai bulu mata palsu. Haaa DYXY penyelesaiannya yang mana masacara daripada DYXy ni bersifat kalis air so say no to mata hitam bila menangis dan berpeluh. So kita rasa lebih yakin walaupun dalam apa jua keadaan hujan ka panas ka bulu mata maintain lentik gitu. hihihi mana tak best kan.

Mudah Cuci (Mesra Wuduk)

Eh kalis air nanti tak susah ke nak tanggal kalau nak solat. Haaa ni antara permasalah utama kenapa kadang-kadang malas sangat nak pakai mascara. Takut nanti nak solat dia susah tanggal. Haa tak perlu risau dengan mascara DYXY hanya basahkan bawah mata dan gosok lembut mascara akan tanggal dalam bentuk keping keping (peel off) tanpa menanggalkan bulu mata anda. Yahooooo bestnya. dan juga ia tak menggatalkan mata.

Apa ciri lain yang menyebabkan ramai pilih mascara DYXY termasuk syatilla melvin?

✔️ Melentik dengan pantas
✔️ Tak tanggalkan bulu mata
✔️ Tahan 12 jam
✔️ Tak hitamkan bawah mata
✔️Berus tebal dan cuver mudah untuk lentikkan bulu mata
✔️Melebatkan bulu mata (sapu 2-3 kali nampak macam pakai bulu mata palsu)
✔️Mudah di bawa ke mana sahaja

Haaa tunggu apa lagi dapatkan segera sekarang. Nak tengok tutorial klik sini.

haaa tunggu apa lagi jom dapatkan segera dengan wa 0133507996


Sekian terima kasih

Dayah Sprinter
Founder Sprinters Empire

No comments:

Post a Comment