Tuesday, 12 December 2017

Musim Batuk dan Selsema dan Petua untuk kurangkan

Musim Batuk dan Selsema dan Petua untuk kurangkan

Musim batuk sekarang ni sekali anak kena berjangkit dengan yang lain-lain. Bila mana tak dipantau takut berlarutan jadi penyakit lain pulak. Risau la kan tambah-tambah kalo anak-anak yang masih kecil. So batuk ni jangan di pandang remeh.

Jenis-jenis Kahak anak

Boleh rujuk rajah di bawah kategori kahak anak-anak anda atau anda sendiri. 



Ibu mana yang tak risau kan. Bila mana batuk berlarutan sampai berkahak. Dah pergi klinik tapi masih lagi belum reda walaupun dah on antibiotik. Akhirnya kasih sayang seorang ibu sanggup dia mencari-cari jugak nutriferon untuk anaknya. Sebab dengar review amek nutriferon batuk anak-anak berkurang boleh baca disini.

Ibunya ikhtiar cari nutriferon sedangkan masa tu out if stock di shaklee. Tanya merata2 pengedar takda stok. Alhamdulillah rezeki jumpa jugak orang yang kenal dan tau saya ada stok. Puan pun selamat terima nutriferonnya pada hari yg sama.

Selepas beberapa minggu bila follow up. Alhamdulillah batuk tempoh hari dah baik.





Tiba tiba dapat wasap member di mekah tengah umrah. Husband nya batuk2 baru nak cuba NUTRIFERON sebaik hari tu bawa bekal ke sana cuma garlic complex tercicir. Lupa nak bawa tertinggal di Malaysia. Sebaik vitamin C bawa so boleh la ikhtiar dua supplement ni dulu.

Semoga dipermudahkan urusan umrah dan diberikan kesihatan yang baik.

Selain nutriferon, ramai jugak review kata garlic complex ni bagus dan membantu meredakan selsema dan batuk. Alhamdulillah pengalaman sendiri memang dapat rasa perubahan yang positif.

Apa manfaat yang dapat dari Garlic Complex ni? dah la garlic ni antara produk shaklee yang termurah jugak.


Amin

Kalau ada yang mengalami masalah yang sama dan perlukan nutriferon atau produk shaklee yang lain boleh wa 0133507996 untuk pertanyaa lanjut

Sekian terima kasih

Dayah Sprinter
Pengedar Shaklee Cyberjaya Putrajaya
Wa Direct 0133507996
COD percuma Putrajaya


0 comments:

Post a Comment