Wednesday, 6 December 2017

Lahirkan Seorang Lagi Agen Dyxy Cyberjaya Putrajaya

Lahirkan Seorang Lagi Agen Dyxy Cyberjaya Putrajaya

Alhamdulillah lahirkan seorang lahir Agen Dyxy iaitu Sis Naqiah Firdaus kita.



Bermula sebagai dropship pada permulaan langsung tiada pengalaman untuk bisnes dan tiada asas bisnes serta tidak berapa mahir menggunakan IG untuk tujuan bisnes.

Tapi nampak minat dan kesungguhan untuk mencuba. Pada minggu pertama dah buat sale 8 Set woowww sangat. Bermula dengan offline customer. Dalam team dayah sprinter kami ajar dan bantu untuk belajar asas-asas penting dalam berniaga online. Beliau diajar cara sedikit demi sedikit macam mana nak gunakan IG untuk bisnes.




Alhamdulillah selepas seminggu beliau amek keputusan untuk upgrade sebagai Agen. Best kan. Mesti ramai tertanya-tanya bagaimana nak jadi dropship? Untuk jadi droship bawah dayah sprinter syaratnya ada perlulah membeli sekurang-kurangnya satu set dyxy, bagi yang memang pengguna DYXY, anda akan dikenakan bayaran minima untuk join team dayah sprinter ni

Insyallah berbaloi sangat.

Mereka yang berjaya bawah kami sangat gembira berada dalam group dayah sprinter kerana

  • Kelas coaching bisnes dari masa ke semasa


  • Sediakan free istimewa buat pelanggan anda untuk permulaan bisnes



  • Beri hadiah atau bonus bagi yang membuat prestasi bagus
  • Berkongsi testimoni semasa ahli
  • Disediakan marketing tools yang menarik 


  • Diajar teknik untuk edit poster cantik
  • Diajar teknik untuk simpan database pelanggan
  • Dan macam-macam lagi
Bagi mereka yang mempunyai modal anda boleh untuk sertai kami sebagai agen belian 8 Set. Jangan risau untuk bersih mencecah 3 angka dan 8 set tu kalo anda buat seperti yang diajar mentor dalam masa seminggu pasti licin. Kunci kejayaan di tangan anda. 




ayuh kawan-kawan adik-adik yang ingin tambah pendapatan tapi buntu dan tak tahu bagaimana. Jom sertai team kami dayah sprinter dengan wa 0133507996 dan katakan saya NAK JADI DROPSHIP/AGENT team dayah sprinter.

Sekian, terima kasih.
Dayah Sprinter
Stokis Dyxy Putrajajaya Cyberjaya Bangi

0 comments:

Post a Comment