Friday, 1 December 2017

GRAB PROMOSI DYXY Murah Guna Duit Tabungan

Menabung untuk Dyxy.

Nampak tak begitu terujanya semua orang untuk cuba DYXY.

Alkisahnya weekend hari tu saya balik kampung hari jumaat hingga sabtu.

Masa perjalanan balik tu dapat wasap daripada pelanggan dari IG yang di dapat tau ada promosi istimewa untuk orang parit buntar


Alhamdulillah sekejap je dah close deal.

Adik ni tanya boleh tak kak saya bayar guna duit syiling 50 untuk rm 26

Saya pun okla terima je la. Ok jugak duit syiling tu nanti boleh tukar kat cafe ofis.

Sebaik sampai je wasap adik dia , dia pun sampai

Alhamdulillah

Gembira dia dengan dapat free gift beg comei

Mak Jemah sangat tudung tu haha.

Kemudian siap recommend kat kawan-kawan. Kawan dia pun wasap tanya promosi tu sebab nak simpan dia. Alhamdulillah.

Tak lama lepas tu follow up dengan adik tu macam mana pengalaman guna DYXY. Alhamdulillah katanya best BC CREAM ni tak macam foundation lain. Rasa light jer dan paling penting mama saya pun suka.,



Semoga murah rezeki adik. Kalo berminat nak jana pendapatan dengan DYXY meh wa 0133507996. Kita ajar sampai berjaya.



Sekian

Dayah Sprinter
Stokis Dyxy Putrajaya Cyberjaya
COD percuma di putrajaya dan cyberjaya
atau self pick up di Putrajaya
WA direct 0133507996

0 comments:

Post a Comment