Saturday, 2 December 2017

Dyxy Terbang Ke Jakarta Amboii

Dyxy Terbang Ke Jakarta Amboii

Haaa nak citer ni pasal kawan kami sorang ni. Baru baru ni dia bercuti ke Jakarta teman suami ada urusan rasmi. Siap angkut Dyxy skali gitu.




Seronok kan dengan orang bercuti ni tambah-tambah hujung tahun ni best sangat.

Apa yang lagi menarik kawan kami ni mak anak empat dah. Masih kecil paling bongsu baru lepas pantang. Tapi muka maintain cantik dan menawan haaa nak tau apa rahsia dia.

Dyxy laaa tau kawan2. Dah anak ramai ni mana sempat nak macam sangat. Guna DYXY 3 min siap




1. Spray facemist -lembapkan kulit dan bertindak sebagai penyegar muka

2. BC Cream DYXY - Sapuan nipis tapi nampak glowing dan tahan lama gitu BC cream ni boleh guna as concealer touch up kening ski buat shading skit pada pipi. Haaa menarik kan. Paling penting ada SPF 50 tau untuk perlindungan dari UV gitu.

3. Brush Dyxy- best sangat bila blend BC Cream rata je pada kulit. 

DYXY ni pun tak makan ruang so mudah la sangat korang nak bawa pergi travel.

Paling best BC CReam tu cara buka dia kena pusing arah lawan jam dan baru buka, so budak-budak tak pandai nk buka dan takdala peristiwa BC CREAM terkorban.

haaaa lagi cerita best , bulan ni ada promosi hujung tahun.

memang best sangat-sangat laa rugi tau kalo tak beli

Siap ada free gift ekslusif gitu.

Jom wa 0133507996 sekiranya berminat untuk dapatkan DYXY dengan segera

#Stokis DYXYPutrajaya
#DayahSprinter

0 comments:

Post a Comment