Sunday, 3 December 2017

Dropship/Agen DYXY diperlukan seluruh Malaysia

Dropship/Agen DYXY diperlukan seluruh Malaysia di bawah team dayah sprinter.

Haaa anda ingin menjana pendapatan tambahan dua angka , 3 angka dan 4 angka. Malah 5 angka pun boleh syaratnya follow apa yang kita ajar insyallah mencurah curah salenya


Contoh dropship kami seorang ni tak pernah berniaga, tak pandai guna IG sangat. Tapi kesungguhan tu memang nampak Offline dan online dia promote



Zasss 7 set terus dalam masa seminggu dahsyat sangat tau terus dapat untung dropship 3 angka siap dapat hadiah free BC Cream daripada kita.

Best tak?

Marketing tools kita sediakan. Poster insyallah cantik2 korang memang jarang sama dengan team lain kecuali team dayah sprinter. Sebab kami tangkap gambar sendiri dan edit. Haaa nak belajar macam mana cara hasilkan poster cantik?


cantik kan gambar ni tangkap sendiri ni.

Macam mana nak close deal dengan customer

Macam mana nak buat sale guna IG semua nya kita akan ajar secara percuma dalam team dayah sprinter

Jom join kami segera secara percuma sebelum promosi tamat dan kita akan kenakan bayaran minuman untuk join jadi dropship.

haaa tunggu apa lagi. Adik-adik kat universiti, kakak kakak surirumah, kakak-kakak yang nak tambh duit lebih meh wa 0133507996 kita akan cuba bantu step by step insyallah

Sekian naa
Dayah Sprinter
Stokis Dyxy Putrajaya Cyberjaya
Cod Percuma Cyberjaya dan Putrajaya
Wasap Direct 0133507996

No comments:

Post a Comment