Monday, 4 December 2017

Diari Dayah : Jalan Jalan cari makan di #Beb Stoneoven Pizza

Haaa meh nak share weekend hari tu.

Walau pun agak sibuk tapi terisi dengan aktiviti bersama keluarga. Mula COd barang kepada pelanggan di Cyberjaya dan kemudian kat putrajaya





Lepas tu lajak pergi Cheras shopping barang kt Jalan Jalan Japan.

Hahah lepas tu husband ajak makan lunch kat pizza #Beb StoneOven kat belakang SMAP Kajang. Dah lama dia dok cerita kata situ best. Alhamdulillah sampai jugak la pastu tak ramai orang hahaha



orang tak makan pizza time tengahari rembang kot. hihi situ kalo gitu petang ke malam best skit kot tak panas.

Haaa order sampai dengan garlic bread dan mushroom soup. Boleh tahan jugak rasa dia. Anak jenis eater picker jenis tak makan sangat pun kemain dia makan siap cap cap hisap roti yang dah kena cicah mushroom.





Siap berebut mama kakak , boleh tahan la kena order lebih patutnya hahah

kemudian pizza dah sampai

order perasa bbq dengan beb oven entah tak sure husband yang pilih menu. Yelah dah dia mengidam kita tukang makan jer




Boleh tahan la rasanya

Roti dia lembut jer. Anak yang sulong suka sangat



Sepanjang makan tu dok sebut, mama tak pernah lagi makan pizza sedap macam ni

amboiiii haha. Sebelum ni dok makan domino dan pizza hut jer




Haaa dia boleh la harga pizza kan

Sapa yang berminat tu boleh la datang cuba. Lokasi betul dekat dengan sekolah menengah agama persekutuan Kajang.

Sekian naa daaaa

Dayah Sprinter

No comments:

Post a Comment