Tuesday, 14 November 2017

Macam Mana Kurangkan Masalah Bersin dan Resdung dengan Ramuan Muscadine Anggur

Macam Mana Kurangkan Masalah Bersin dan Resdung dengan Ramuan Muscadine Anggur. Haaa kebetulan hari ini ada ceramah berkaitan keterampilan diri. Penceramah yang agak popular dan selalu dipanggil orang agensi kerajaan. Sambil sampaikan ceramah secara santai. Tengah bercerita tentang penting menjaga keterampilan diri termasuk menjaga kebersihan diri (mengelakkan bau badan yang kurang menyenangkan) dan penjagaan rambut agar tidak berkelemumur. Ketika terselit cerita berkenaan resdung atau sinus yang pernah dialami memberi jugak kesan kepada pembentukan kelemumur berkeping-keping dan kulit kepala gatal. Selain itu, sering kali bersin dan paling pantang skali tak boleh makan belacan. Beribu diabiskan untuk mengurangkan masalah resdung ni. Kebetulan beliau ada cuba satu pati delima ni, katanya alhamdulillah selepas itu masalah bersin dah kurang dan boleh makan belacan yeayy gembira sangat la kan. Orang melayu kalau tak dapat makan belacan rasa tak lengkap gitu. Katanya mungkin sebab khasiat daripada antioksida daripada pati buah delima tersebut.
Haaa jangan tak tahu Vivix ni antara sumber antioksida yang Hebat. Patutla ramai yang merisik Vivix. Asyikla tanya dayah Vivix takda promosi ke bulan ni. Dayah promosi Vivix Murah bulan berapa Rm ? Dayah macam mana nak beli Vivix Murah bulan ni. haaa nampak la DAHSYATnya penangan VIVIX PROMOSI ni. Memang tak tidur LENA la kalo tak dapat VIVIX MURAH ni. Ramuan Vivix ni semuanya premium salah satunya anggur muscadine yang sangat istimewa berbanding anggur lain ia mempunyai extra kromosom dan mempunyai sifat rintang kepada penyakit menyebabkan makin banyak produk kesihatan yang berasaskan anggur muscadine mula dikeluarkan. Bacaan lanjut khasiat Vivix ni seperti di sini.



Eh Resdung ni punca apa yer sebenarnya. Mesti tertanya-tanya jugak kan. Resdung ni terjadi bila mukus terkumpul di kawasan ruang sinus macam dalam gambar sebelah kanan tu. Mukus tu terjadinya jangkitan kuman sekiranya dibiarkan boleh menyebabkan penyakit yang lebih kronik.

Macam mana salah satu ramuan anggur Muscadine dalam Vivix ni dapat mengurangkan simptom resdung?

Menurut satu kajian oleh Murray Ramanathan’s  baca disini. Salah satu punca pembentukan masalah sinus ini adalah disebabkan oxidative stress. Sehubungan itu, beliau membuat kajian berkenaan alternatif antioksida untuk mengurangkan masalah sinus kronik. Hal ini kerana antioksida mampu memerangi radikal bebas yang terbentuk dalam badan dan sedikit sebanyak dapat membantu mengurangklan masalah resdung.

Antara testimoni Vivix dan Resdung seperti di bawah


Saya ni jenis kadang-kadang pagi hidung berair. pastu kahak ni sentiasa la ada. Itu salah satu petanda sinus jugak kalau tak silap. Tapi bila rajin amalkan Vivix setiap hari nampak berbezaan kahak semakin jernih nak lagi best amek skali dengan alfalfa complex memang terbaikkkk.

haaa bulan ni ada promosi Vivix Murah tau. So kalau nak kena cepat2 GRAB sebelum 30 November 2017. Atau selagi stok masih ada.

Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut

Dayah Sprinter
Pengedar Shaklee Cyberjaya Putrajaya
SID 1110814
COD percuma area Putrajaya dan Cyberjaya
Stok Sedia ada

#shakleeputrajaya
#ShakleeCyberjaya
#VivixMurah
#VivixCyberjaya
#VivixPutrajaya
#kurangkanResdung

No comments:

Post a Comment