Thursday, 9 November 2017

Macam Mana Pelajar Nak Tambah Duit Saku dengan DYXY

Macam Mana Pelajar Nak Tambah Duit Saku dengan DYXY. Jadi student  masa yang sesuai sebenarnya untuk kita belajar cari income sendiri. Selain untuk dapatkan duit saku lebih, kita juga dapat tambah pengalaman. Selain itu, mana nak tau kot rezeki mencurah curah seperti air hujan, duit untung tu nanti boleh guna sebagai persiapan untuk nak masuk alam pekerjaan nanti. Dulu masa jadi student terpaksa ikat perut, masa tu tak pandai nak berbisnes. Kan best kalau dari dulu lagi ada DYXY boleh la jana pendapatan tambahan. Seminggu boleh cecadah 4 angka kalo betul bersungguh buat iklan. Tak susah pun sebenarnya. Kena ada Ilmu dan kena ada kemahuan dan paling penting skali kena ada data internet. Hahaha sebab apa sekarang medium paling mudah untuk berbisnes dan beriklan adalah social media contoh Fb & IG.

Dyxy Cyberjaya & Putrajaya : harga Promosi RM 140

Modal tak banyak guna Social Media ni. kalo dah jenis memang rajin tengok Fb Ig dari buang masa macam tu je baik adik-adik menyelam sambil minum air. Jom ikut adik adik USM ni haa. Sehari je dapat jual dalam 4 set. Kalo satu set rm15 untung, kalo 4 set dapat Rm 60 kalO 10 HARI  dah RM 600. Sapa nak bagi dik oooi. Yang penting kena  rajin. Stok memang akak yang ada dan pegang. Adik-adik tolong promote kat kawan2 jer.

Dyxy Cyberjaya Putrajaya

Cara nak promote haaa. Kalau betul nak jana income dengan team akak meh roger akak insyallah akan ajar satu persatu strategi untuk bisnes dan marketing tools skali. Haaa macam mana nk buat poster cantik macam mana nak edit.

Macam mana nak dapatkan dapat customer dari Ig.

Alhamdulillah walaupun IG DYXY masih baru dan follower tak ramai tak cecah 100 pun tapi berjaya close deal 5 set alhamdulillah.

Antara pelanggan dari IG.

Bersama pelanggan DYXY Cyberjaya

Terima kasih sangat-sangat sebab sudi berurusan dengan saya dan sudi tangkap gambar. Semoga Allah murahkan rezeki mencurah kat sis ni.

Antara customer dapat melalui IG. Melalui medium facebook pun ada. hihi kena ada teknik dan mentor baru segalanya mudah dan asalkan ada kesungguhan.

Kalau rajin dan ikut cakap mentor bukan 100 bukan 500 malah rm 2000 adik boleh dapat dalam masa 2 minggu atau sebelum. Dengan menjual DYXY jer.

Apa tunggu lagi jom jana duit saku dengan team dayah sprinter. 

Dayah Sprinter
Agen Dyxy Putrajaya Cyberjaya
COD percuma di Purajaya dan Cyberjaya
Wa Direct 0133507996




No comments:

Post a Comment