Monday, 20 November 2017

Kerepek Pedas Viral Bytz Sedap

Kerepek Pedas Viral Sedap.


Haaa meh kali ni entry kita nak share pasal satu produk ni sedapnya ya amat. Nyum nyum korang kalo makan memang depan tv tu tak perasan sebalang boleh abis. Rasa dia sedap, ranggup dan kepedasan dia sedang-sedang , manis pun sedang-sedang okla kan dan paling penting hahah dia ada ikan bilis. Sebab saya ni hantu bilis hahaha. Korek cari bilis sambil makan tu.

Alkisahnya, masa saya hantar satu set basic DYXY pada dropship saya, dia bagi free satu balang kerepek ni. apa lagi tinggal kat ofis. Yelah pagi tu sukan, petang dapat kudap-kudap ni memang lah kan. Petang-petang time sukan memang lapar.






Sekali cuba eh sedap nya. Pastu roomate dan ada rakan pejabat cuba dan rasa eh sedap la. Diorg suh tanya berapa rm sebalang nak beli. Kita pun wasap la adik ni. Mula2 dua balang.Pastu kita share la review kt Facebook. Tudiaa semua pakai berkenaan hihi terus jadi 15 balang next order. 
Mula-mula amek 15 balang pastu fikir-fikir takut kan ada yang nak menambah kita amek terus 20 balang haha kan senang. tak amek untung tau jual harga murah tolong kawan-kawan yang membeli dan tolong adik ni menjual.

Kami tak jual pun, cuma niat nak tolong kawan-kawan. So yang mana jauh dari putrajaya ni jangan risau boleh contact adik ni nanti insyallah dia boleh uruskan untuk pos atau COD. haaaa resepi 22 tahun tau. memang sedap oiiii. Hihi ralit je bila layan

Haaa si kecik yang demam ni pun boleh tahan bawa lari balang ni makan sorang-sorang belakang sofa. Kemudian, ada skali cari mana la si adira ni rupanya dok senyap2 kat tangga sambil mengunyah kerepek pedas ni. Haha mau tak sampai dua hari abis satu balang hihi.



Haaa apa lagi sapa yang berminat nak beli ke nak jadi dropship ke nak buat untuk door gift besday anak ke kenduri kawin ke boleh contact sis dyrah 017 628 1987 atau IG @bytz_  #kerepekviralbytz

Sekian, terima kasih

Dayah Sprinter


No comments:

Post a Comment