Tuesday, 21 November 2017

Jerawat Kecut Kulit Kurang berminyak dengan DYXY

Jerawat Kecut Kulit Kurang berminyak dengan DYXY

Haaa meh nak share testimoni panas daripada customer DYXY saya sendiri.

Alkisahnya sebelum ni dapat wasap daripada seorang adik ni usia belasan tahun rasanya.

Tengah survey nak beli Dyxy. So saya pun layan maacam biasa dan adik ni kata dia tanya je dulu. Hihi ok je selagi kita boleh share info, kita akan share info beli atau tak tu kira kemudian sebab semua tu rezeki dah ALLAH tetap.

So close deal dan hari yang sama saya COD DYXY set basic pada adik ni di presint 11 Putrajaya lepas balik kerja.


Haaa adik ni amek set ni masa ni promosi lagi Rm 140 jer untuk satu set dan kita bagi free gift. ada 2 item memang gembira tak terkata la adik ni.

Dah lah servis pantas, dapat hari yang sama siap dapat free gift lagi kan. Mau tak best.

Lepas seminggu baru sempat nak follow up. Adik ni memang puas hati la katanya. Sebab lama dah mencari akhirnya jumpa DYXY yang serasi dengan kulit.

Sejak menggunakan Dyxy ni kulit pun makin kurang berjerawat. Bila ada jerawat cepat2 sembur DYXY facemist tak sampai 24 jam dah kecut AJAIB sangat tau DYXY ni.

Punya gembira kita siap offer dropship lagi. Yelah alang-alang dah pakai dan serasi boleh sambil sabil jual kalau ada kawan-kawan yang nak. Hihi takkan nak pakai seorang-seorang ye dak.

Haaa promosi bulan November ni akan berakhir tak lama lagi. So bagi yang berminat Jom cepat grab wa 0133507996 untuk pertanyaan lanjut.


Terima kasih 

Dayah Sprinter
Stokis DYXY Putrajaya Cyberjaya
COD Percuma Di Putrajaya & cyberjaya

0 comments:

Post a Comment