Sunday, 5 November 2017

Diari Dayah Sprinter : Welcome New Member Shaklee YEay

Welcome New Member Yeah.

Alhamdulillah bulan November bertambah lagi 2 orang ahli shaklee (anak) bawah saya dan tambah seorang lagi ahli shaklee (cucu shaklee) bawah saya. yeayy alhamdulillah.

Dah dapat cucu yang kedua dalam shaklee.



Nenek muda takpa kan.Cepat sungguh anak shaklee kami ni.Memang sprinter abis la.Kami pun amek masa lama jugak nak beranak anak shaklee ni.Dia dalam masa 2 bulan ni beranak 2 orang.😍😍




Hebat. Sangat. Bermula sebagai pengguna. Asalnya guna untuk sendiri. Bila dah rasa shaklee effect dalam diri. Mula konghsi dengan kawan-kawan. Alhamdulillah ramai pula membeli. Tapi yang Hebatnya anak shaklee kami ni dia tak guna social media pun cuma dia rajin buka mula share kebaikan produk shaklee yang di guna. Sekiranya ada yang bertanya berkenaan produk lain, dia tak lokek untuk berkongsi. Ni kalau dia dah mula guna social media saya mesti lagi rancak sale nya. Moga dipermudahkan. Formula ringkas untuk berjaya dalam shaklee semudah Use-Share dan Build.

USe- menggunakan produk shaklee

Share- Berkongsi kebaikkan dari produk shaklee yang kita guna dan amalkab

Build - Memperluaskan jaringan kumpulan dengan menambah ahli-ahli di bawah kita dan membina legasi sendiri


Antara bakal supervisor kami tak lama lagi. Insyallah 2018 pasti.



Bermula dengan Bonus 2 angka pada bulan pertama mendaftar sebagai ahli. Bulan kedua sebagai ahli berjaya mendaftar seorang lagi downline anak shaklee bawahnya dan berjaya gandakan bonus untuk bulan Ogos. Pada bulan ketiga, bonus shaklee tertinggi yang diperoleh sebanyak 4 kali ganda dari bulan sebelumnya iaitu 3 angka bonus. Alhamdulillah kan. Bulan ni baru minggu pertama dah confirm bonus 5% iaitu 2 angka. Insyallah hujung bulan ni boleh capai lebih baik.



Sapa lagi nak join team dayah sprinter meh cepat ligan sebelum kami dah naik tangga tinggi. Senang skit nak pegang tangan sama2 melangkah ke puncak🤣

Macam mana nak mendaftar sebagai ahli. Semudah ini.

 Nak tahu manfaat peroleh dengan mendaftar sebagai ahli boleh baca disini


Selamat malam.

Mimpi Vivix la malam ni.

Vivix twin nak terbang ke perlis .😉


Pengedar Shaklee Cyberjaya Putrajaya
ID : 1110814
Dayah Sprinter
Direct What aps :
http://dayahmy.wasap.my atau 0133507996
COD sekitar Cyberjaya dan putrajaya
Pengeposan ke seluruh malaysia.

0 comments:

Post a Comment