Sunday, 12 November 2017

Diari Dayah Sprinter : Santai hujung minggu di Aizzudin Coffe

Santai hujung minggu di Aizzudin Coffee. Anda seorang peminat coffee atau ice blended. Haaa ni nak bagi tau tempat best minum di Bangi, Aizuddin Coffee. Ada di bangi Gate way tingkat bawa. Kalau masa jalan nak parking area luar tu boleh nampak sebab dia tepi Jalan. 

Al kisah macam mana boleh tau pasal aizzudin coffee ni.

Dulu malam-malam ada hantar anak tuisyen di area bangi seksyen 7. So sebab kami tinggal di Putrajaya, sementara nak tunggu anak abis tuisyen tu tak tau nak lepak mana. Kebetulan masa tu aizzudin coffee dia buka kedai skali dengan dobi layan diri. So sambil tunggu keringkan baju guna dryer sambil minum coffee. Masa tu siap ada dengan set burger fries. Memang best la burger dengan ice blended harga murah dan kualiti sedap. Tapi satu hari tu bila datang kedai dah tak buka rupanya dah berpindah ke Bangi Gateway dan dia dah tak jual burger macam dulu sedih la jugak. 

Dia jual desert je macam ni haaa.

Anak-anak seronok seorang minum vanilla orea saiz kecil seorang lagi minum Choc Hazelnut.

Haa ni yang mama dia punya Choc Hazelnut Chip sedap sangat. Saya ni jenis tak leh cofee sangat nanti pening tu amek Choc Hazelnut Chip.

Sapa yang belum pernah cuba, boleh cuba rugi tak singgah.

Senarai harga macam kat bawah ni

Agak-agak stress nak rasa luangkan masa di luar bersama keluarg sambil minum haa boleh cuba di sini.

Okla sampai disini saja terima kasih

Dayah Sprinter
#AgenDYXYPutrajayaCyberjaya
#ShakleeCybjerjayaPutrajaya

No comments:

Post a Comment