Thursday, 9 November 2017

Diari Dayah Sprinter : Perasmian Sukan PSSK 2017

Waahhh kehangatan mula terasa. Malam ni perasmian sukan untuk PSSK 2017. Getara nmula terasa sebaik acara start minggu depan hahaha. Cuak kot tiba2 ada banyak acara.

Haaa tahun lepas kita masuk persembahan masa perbarisan tahun ni kita berarak sebagai kontinjen wakil atlet olahraga. Apa yang kami suka sangat bila join sukan ni.

Sebab dapat sekali skala hilangkan stress kerja. Selain itu, dapat la  kejutkan otot yang dah lama tidur lena hahah. Dengan harapan dapat tegapkan badan jdi sado sikit. Kemudian yang paling best dapat sepersalinan baju, seluar, beg hahaha boleh buat koleksi.

Over tak taraaa sekadar gi perasmian pun nak bersiap. Hahaha so nak mudah dan kulit nampak beseri zasss guna DYXy pun dah cukup. Tu banyak banyak tu apa dia. hahah BC CReam DYXY ni ada dua warna Biege dan Natural so tengah fikir lagi malam ni nak pakai warna yang mana hahaha. Beige kot. Kemudian untuk Lipstick tengah fikir nak pakai sexy nude ke flirty me.

siap bermasker tau over sangat. hahah takda memang rutin hujung minggu kita rasa nak rehat kan badan. Masa ni la nak manjakan lkulit. Zass seminit siap senang. Terus kulit jadi pink pink gitu haha. tapi effect pink tu sekjap je la.

Apa yang bestnya vitamin E ni, bagus untuk melembapkan kulit, menghilangkan parut dan jadikan tona kulit sekata. Paling best kalo rajin amalkan boleh kecilkan pori muka. Vitamin ni pun antioksida tau kunci kulit muda remaja gitu. Kebetulan Vitamin E ada promosi harga runtuh JIMAT diskaun 2-% wowwwii sapa nak bagi kan. Nak tau macam mana meh cepat cepat risik kami.

Nak tanya DYXY pun boleh promosi terlajak murah juga

Sekian, selamat petang

Dayah Sprinter

Dyxy Cyberjaya Putrajaya
Shaklee Cyberjaya Putrajaya
COD percuma Cyberjaya dan Putrajaya

Sekian, terima kasih

0 comments:

Post a Comment