Saturday, 18 November 2017

Dayah Sprinter Rasmi Tudung Sukan Baru Cantik Yeayy

Dayah Sprinter Rasmi Tudung Sukan Baru Cantik Yeayy


Haaa entry kali ni kita nak share review skit pasal tudung sukan ni cantik sangat tau.

Kali pertama tengok ada kawan yang pakai.

Kemudian asyik pergi training sukan pakai shawl memang la kan kena time panas fuhh rasa panas pening kepala. Pastu kalau hujan mau nampak lencun dan jadi berat.

Tengok ada member pakai tudung sukan jenis kain jersey ni nampak macam ringan dan selesa. Paling penting nampak sejuk haha takda la nak pitam kalo kena berlari tengah panas dan takda la kepala rasa berat bila kena lari time hujan lebat. Kebetulan masa sabtu tu kena lari time hujan selamat ada tudung ni hihi.


Best sangat tau tudung ni rugi beli satu jer. Pastu dua hari yang sama pakai tudung ni jer hahaha. Sampai je stadium perkara pertama buat snap gambar satu pastu send kat seller. Haha sebab seller ada minta gambar satu untuk simpanan dia. Memang masa sukan ni tudung kita lain dari yang lain hihi bangga gitu. Siap warna matching pulak dengan baju seragam berlari. Dan paling penting, masa kita dapat pingat tu kita bergaya pakai tudung cantik ni hihihi. Masa lari dalam hujan pun kita pakai tudung cantik ni. Paling penting awning maintain cantik hahaha baru tangkap gambar sebelum dan selepas lari cantik jer hihi.


Kita basuh ok so wangi tudung ni bila pakai keesokannya. Malam tu sampai umah bangi terus masuk tudung ni dan baju berlari dalam mesin basuh pastu dah siap spint angin angin kan bawah kipas. Eh sejam dah macam kering wowiiii best sangat.

Tak perlu la esok pagi mengelabah bangun nak kena iron tudung bagi kering. Hahahaha. Cantikkan ni design diamond. Murah je korang rm 49.90 kualiti memang terbaik. Rasa sejuk, ringan dan selesa. Labuh tudung pun ok. Yang ni saya amek saiz M.

haaa macam-macam pilihan corak lain yang ada tau. Hihi apa lagi korang kalo berminat cepat contact seller ni ni no wasap dia 016 333 2041.

Sekian naa

Terima kasih

0 comments:

Post a Comment